To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse - Techniczne - [1G 90-94] Podłaczenie radia kilka pytań

groh - 28-01-2012, 13:33
Temat postu: [1G 90-94] Podłaczenie radia kilka pytań
Witam mam kilka pytań co do podłączenia mianowicie odłączając stare radio okazało się ze masa z radia jest podłączona do illuminacji z wiązki (przy takim podłączeniu kręcenie pokrętłem jasności od deski i licznika nic nie daje a światło deski świeci jasno) kiedy wypiąłem illuminacje światło deskiprzygasło o połowę i da się regulować lecz jest bardzo słabe (ciemne) i teraz czy ktoś wie gdzie podłaczyć illuminacje z wiązki jeżeli w radiu nie mam na nią wejścia w iso dodam jeszcze że przy podłączeniu illuminacja<->masa w głosnikach słychać przepięcia piski itp. Mase narazie podpołem pod śróbkę w karoserii.
Tak wygląda moja wiązka klik

Drugie pytanie co to za kostka która wychodzi z kabli troche wcześniej niż wiązka foto

Pytanie trzecie co to za kable które leżą w na dole pod radiem i co to za puszka czy to związane z immobilajzerem ? U mnie nie działa i mam jeden kluczyk foto od kabli wychodzi dioda wejście na mini jacka i złączka wej/wyj którą mozna spiąć ze sobą. Dodam że pzry różnych kombinacjach kuczyka w stacyjce i zapalaniem świeteł pozycji/mijania dioda różnie miga. :D foto