To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Techniczne - [1.6] Bluetooth

felix_x - 29-01-2012, 12:03
Temat postu: [1.6] Bluetooth
Witam. Mam pytanie do tych którzy mają bluetooth w ASX-ach, czy podczas rozmowy telefonicznej głos jest słyszalny we wszystkich głośnikach, czy tylko w jednym z przodu po stronie pasażera? U mnie właśnie tak jest że komunikaty i rozmowa jest słyszalna tylko z tego jednego głośnika... i nie wiem czy TTTM czy jakiś błąd? :?:
Zbigi - 29-01-2012, 12:40
Temat postu: Re: Bluetooth
felix_x napisał/a:
Witam. Mam pytanie do tych którzy mają bluetooth w ASX-ach, czy podczas rozmowy telefonicznej głos jest słyszalny we wszystkich głośnikach, czy tylko w jednym z przodu po stronie pasażera? U mnie właśnie tak jest że komunikaty i rozmowa jest słyszalna tylko z tego jednego głośnika... i nie wiem czy TTTM czy jakiś błąd? :?:

Na 100% TTTM. W Lancerze jest tak samo. :wink: :biggrin:

danny82 - 02-02-2012, 18:49
felix_x napisał/a:

Głos rozmówcy słychac tylko po stronie pasażera, a mikrofon jest gdzies przy lampkach pod sufitem z przodu - takie info dostałem od sprzedawcy, przy odbiiorze samochodu

Wolfix - 14-03-2012, 01:21
danny82 napisał/a:
felix_x napisał/a:

Głos rozmówcy słychac tylko po stronie pasażera, a mikrofon jest gdzies przy lampkach pod sufitem z przodu - takie info dostałem od sprzedawcy, przy odbiiorze samochodu

Lokalizacja mikrofonu i modułu Hands Free ECU w ASX Klik
:wink:

tokyo - 14-03-2012, 12:18

Witam
Glos slyszalny jest po stronie pasazera
Mikrofon zainstalowany jest w oswietleniu , za siateczka.
Pozdrawiam

Krzychuuu - 14-03-2012, 12:27

Co to jest to zamontowane po prawej i lewej stronie pod sufitem nad drzwiami kierowcy i pasażera ? Przypomina mały mikrofon.
krzychu - 14-03-2012, 12:35

alarm?
tokyo - 14-03-2012, 12:50

To sa czujniki ruch z alarmu.