Pajero II - [3.0 V6] nagrzewnica
xfranex - 30-01-2012, 19:45 Temat postu: [3.0 V6] nagrzewnica Witam i pozdrawiam wszystkich zagorzałych fanów Pajero
mam problem z nagrzewnica przednią , muszę ją kompletną wymienić i mam pytanie czy od anglika będzie pasowała czy ktoś to przerabiał ?
jabol66 - 30-01-2012, 22:00
ja ci będę mógł powiedzieć, ale tak w następną środę dopiero bo będę anglika do końca rozbierał, ale wydaje mi się że nie podejdzie.
rico.1 - 30-01-2012, 22:22
xfranex napisał/a: | mam problem z nagrzewnica przednią , muszę ją kompletną wymienić i mam pytanie czy od anglika będzie pasowała czy ktoś to przerabiał ? | na upartego da się taką zatrudnić, potrzebuje tylko drobnej przeróbki z długością rurek, czyli: ze starej odkręcasz rurki w miejscu gumowych złączek, w angielskiej trochę podcinasz rurki i ten zestaw pasujesz do Twojej obudowy nadmuchu
Jak po ściągnieciu deski dostaniesz się wreszcie do nagrzewnicy to będziesz wiedział o co chodzi.
xfranex - 31-01-2012, 08:08
po starej nic nie zobaczę bo jest od jakiegoś innego auta albo cholera wie od czego , i dlatego jestem zmuszony wymienić cała z obudową i wszystkimi końcówkami które z niej wychodzą i jestem ciekaw gdzie jest wlot powietrza i czy się bardzo różnią . Zajrzał bym mu pod tapicerkę ale nie mam garażu no i auto nie możne być za długo rozebrane bo jest nieraz potrzebne do lasu , wiec jak by ktoś coś wiedział w tym temacie to proszę o wpisy i dzięki za te dwa
|
|
|