To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero II - [3.0 V6] nagrzewnica

xfranex - 30-01-2012, 19:45
Temat postu: [3.0 V6] nagrzewnica
Witam i pozdrawiam wszystkich zagorzałych fanów Pajero :)
mam problem z nagrzewnica przednią , muszę ją kompletną wymienić i mam pytanie czy od anglika będzie pasowała czy ktoś to przerabiał ?

jabol66 - 30-01-2012, 22:00

ja ci będę mógł powiedzieć, ale tak w następną środę dopiero bo będę anglika do końca rozbierał, ale wydaje mi się że nie podejdzie.
rico.1 - 30-01-2012, 22:22

xfranex napisał/a:
mam problem z nagrzewnica przednią , muszę ją kompletną wymienić i mam pytanie czy od anglika będzie pasowała czy ktoś to przerabiał ?
na upartego da się taką zatrudnić, potrzebuje tylko drobnej przeróbki z długością rurek, czyli: ze starej odkręcasz rurki w miejscu gumowych złączek, w angielskiej trochę podcinasz rurki i ten zestaw pasujesz do Twojej obudowy nadmuchu :p
Jak po ściągnieciu deski dostaniesz się wreszcie do nagrzewnicy to będziesz wiedział o co chodzi. :mrgreen:

xfranex - 31-01-2012, 08:08

po starej nic nie zobaczę bo jest od jakiegoś innego auta albo cholera wie od czego , i dlatego jestem zmuszony wymienić cała z obudową i wszystkimi końcówkami które z niej wychodzą i jestem ciekaw gdzie jest wlot powietrza i czy się bardzo różnią . Zajrzał bym mu pod tapicerkę ale nie mam garażu no i auto nie możne być za długo rozebrane bo jest nieraz potrzebne do lasu , wiec jak by ktoś coś wiedział w tym temacie to proszę o wpisy i dzięki za te dwa :)