Zloty i Spoty - Nikt nie musi robić konkursów na zlot
Anonymous - 30-01-2012, 18:02
Nie wiem, po co wysyłasz mi PW, jak ja się określiłem. Sklerozy nie mam.
Napiszę tu i oficjalnie.
NIE BĘDĘ UCZESTNICZYŁ W TWORZENIU KONKURSÓW
[edit:]
Powody podałem. Powinieneś pamiętać.
vendetta - 30-01-2012, 19:33
Forest napisał/a: | NIE BĘDĘ UCZESTNICZYŁ W TWORZENIU KONKURSÓW
|
Nic na siłę, wszystko młotkiem
Forest spytaj na spocie czy ktoś od nas z regionu nie podejmie się zorganizowania konkursu i tyle. Wiadomo, że Ty możesz mieć powody i brak czasu akurat na tą działalnośc w trakcie zlotu, ale nie wykluczaj od razu całego naszego regionu. Jeśli nikt się chętny nie znajdzie to trudno.
Anonymous - 30-01-2012, 20:33
vendetta napisał/a: | Forest spytaj na spocie czy ktoś od nas z regionu nie podejmie się zorganizowania konkursu i tyle. Wiadomo, że Ty możesz mieć powody i brak czasu akurat na tą działalnośc w trakcie zlotu, ale nie wykluczaj od razu całego naszego regionu. Jeśli nikt się chętny nie znajdzie to trudno. |
Polecam kontakty między ludzkie.
Spoty nasze są tak liczne, ze z 5 załóg, 3 nie przyjadą na zlot, 1 się wypowiedziała 2 posty wyżej a przypuszczam że Pamara zdanie znasz....Możemy pomóc, a nie robić....
Druga sprawa, nawet nie można było na ostatnim spocie porozmawiać z wami, bo przyjechała tylko Emada.
Pisze od początku Nie mam czasu nawet tego koordynować. Na 7-o osobowym spocie z którego być może 3 przyjadą na zlot (deklaracje spotowiczów) jest nieco bezsensowne.
Poza tym, przypominam że WY również jesteście składową tego regionu.
Założę temat na forum, ale koordynował go nie bede....
stary alfer - 30-01-2012, 20:39
Kochani, wyczyśćcie proszę ten temacik
Misiek :) - 30-01-2012, 20:45
Dać łopatkę i do piaskownicy... o ile się tm wszyscy zmieścimy
Proszę, nie przepychajmy się Tu. Wysłałem tą wiadomość do wszystkich modów regionalnych.
Forest, jak nie masz czasu/chęci/ochoty to nie musisz robić. Do zlotu zrobisz i tak bardzo dużo. Czasem wystarczy założyć temat i tyle.
W wiadomości podałem adres gdzie należy wrzucać propozycje i jak ma wyglądać zgłoszenie.
stary alfer, wydzielone
Morfi - 31-01-2012, 09:17
Przeciez organizujecie zlot inne regiony zajmą sie konkursami.
|
|
|