To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6 SE, 1999, sedan, Rawicz prośba o op

Vtec88 - 31-01-2012, 11:12
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5V6 SE, 1999, sedan, Rawicz prośba o op

link ---> http://moto.allegro.pl/pi...2091215361.html

kod: " MITSUBISHI GALANT SPORT EDITION
2.5V6 GAZ SEKWNCJA "

PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST
UŻYWANY ALE W BARDZO DOBRYM STANIE
MITSUBISHI GALANT SPORT EDITION 2.5V6 GAZ SEKWNCJA

OPIS TECHNICZNY

-Mitsubishi galant sport edition 2.5 V6 GAZ SEKWENCJA
-Rok prod 1999 po lifcie zegary HIGH CONTRAST
-Pierwsza rej.06.2000,auto sprowadzilem 05.2010 sam i dla siebie po dlugich poszukiwaniach udalo sie trafic w taki egzemplarz,ktory jest najbardziej poszukiwany dobrze wyposazony no i chyba najladniejszy.
Jest to wersja sport edition czyli seryjne obnizone zawieszenie eibach wraz z ksiazką,dodatkowe ospojlerowanie tez seryjne przedni i tylny zderzak oraz nakladki na progi,no i 17 calowe felgi
-Silnik 2.5V6 chyba jedyny madry w tym samochodzie dołozona przeze mnie instalacja gazowa sekwencja zalozona z jajami:wlew gazu ukryty we wlewie paliwa,ukryte wtryskiwacze pod oslona silnika,reduktor zamontowany u dolu silnika takze NIC NIE WIDAC.
-W samochodzie powymienialem drazki kier.wachacze z prawej strony,tylne tarcze wraz z calym ukladem hamulca recznego,wymieniony olej CASTROL MAGNATEC 10/W40 wszystkie plyny,zalozony tylny wydech firmy MONTII(brzmienia nie da sie opisac),wymienione sprzeglo(stare czesci posiadam do wgladu) akumulator ma miesiac jest nowy na gwarancji.
AUTO W STANIE BARDZO DOBRYM,NIC NIE PUKA ZAWIESZENIE W STANIE BARDZO DOBRYM,SRODEK CZYSTY I ZADBANY BEZ PRZETARC I INNYCH SKAZ,NIE JESTEM HANDLARZEM TYLKO OSOBA PRYWATNA AUTO POSIADAM OD POLTORA ROKU.

UWAGA!!! WYRAŻAM ZGODĘ NA JAKĄKOLWIEK WIYZTĘ W SERWISIE LUB NA STACJI DIAGNOSTYCZNEJ ALBO BLACHARZA, MECHANIKA CZY LAKIERNIKA.

Anonymous - 31-01-2012, 11:32

przebieg moim zdaniem za mały troszkę (jakieś 50 tyś mu brakuje) :P no ale takie czasy że kupujący nie spojrzałby na inny :P ale to kwestia obadania papierów jeżeli ma coś na potwierdzenie, do tego przez 15 miesięcy zrobił 4 tysiące kilometrów :roll: a gaz to założony żeby się nie zwrócił :P taki gratis dla nowego użytkownika :lol: nadkola już zrobione, albo musiały być ładnie zakonserwowane, to samo przednie kielichy, o dziwo pordzewiałe zawiasy maski.
Remik - 31-01-2012, 14:20

Na pierwszy rzut oka bardzo przyzwoicie wygląda. To co ze zdjęć rzuciło mi się w oczy:

- Prawe tylne nadkole 'nieforemne' tzn. albo już była wstawiana reperaturka (lub cała ćwiartka) albo koło jest przesunięte do tyłu.
- Niżej stoi z prawej strony, to może być jednak wynikiem nierównej nawierzchni albo potwierdzeniem tego, że z prawej strony z tyłu coś było grzebane.
- Kierownica trochę wytarta ale w niezłym stanie, bywają gorsze. Skórzane pokrycie drążka zmiany biegów też wygląda nieźle.
- Komora silnika albo wyjątkowo zadbana albo malowana. Myta na pewno.
- Prawy tylni reflektor brudniejszy od środka, może pęknięty?
- Z prawej strony brakuje dekielków od felg. Z lewej są.

Tak jak pisałem na początku prezentuje się bardzo ładnie. Ale to nie są najważniejsze elementy tego auta. 'Wyglądem' się nie jeździ. Niektóre z wymienionych przeze mnie spraw to drobne sprawy nie mające wpływu na właściwości jezdne. Więcej na pewno zobaczysz podczas oględzin.

Powodzenia. Pozdrawiam.

bbandi - 31-01-2012, 15:17

Gałka wygląda na wytartą i to dosyć, numerki biegów na niej mogły zostać "nagniecione" np czymś ostrym żeby sprawiać wrażenie nie zużytych.
Zużycie kierownicy najbardziej widać na bocznych krawędziach a tutaj jest widok z przodu więc nie wiadomo.
Nadkola przednie "pourywane" ale to nie z winy jakiejś stłuczki tylko opon (często występuje).
Ogólnie ładnie wygląda, jechać zobaczyć:).

fj_mike - 31-01-2012, 20:43

IMHO warty obejrzenia. Wygląd przyzwoicie.
seczuańska gęś - 31-01-2012, 21:32

Przyjrzał bym się tej prawej stronie, więcej jest zdjęć lewej strony, trochę dużo tych nowych rzeczy i dlaczego sprzedaje taki fajny egzemplarz w którym sobie wszystko porobił ? Pojechać można z kimś kumatym i ogarnąć temat, sprzedawca nie widzi problemu w wizycie w warsztacie.
Kiedyś byłem z kolegą też zobaczyć takiego ładnie wyglądającego z zewnątrz, ale już w odległości 1 metra miernik lakiery zaczął wariować :) , a jak zajrzeliśmy pod auto to skończyliśmy oględziny i oddaliliśmy się w odgłosach ładnie stukającego silnika.

pompec - 31-01-2012, 21:59

lewy przedni reflektor zaparowany...
bbandi - 31-01-2012, 22:02

Cudów też nie ma co szukać, oglądałem dzisiaj galanty na mobile.de i tam zadbane sztuki chodzą 25-30tys.
pompec - 31-01-2012, 22:10

bbandi napisał/a:
Cudów też nie ma co szukać, oglądałem dzisiaj galanty na mobile.de i tam zadbane sztuki chodzą 25-30tys.

cudów nikt nie szuka... piszemy jak jest i na co zwrócić uwagę... moim zdaniem Twoja uwaga jest niemerytoryczna...

motke - 31-01-2012, 23:45

to i ja dołożę od siebie :D
-brak osłony dolnej silnika z lewej strony
-brak środkowej śrubki górnej osłony silnika :lol:

Tomek - 01-02-2012, 07:32

motke napisał/a:

-brak osłony dolnej silnika z lewej strony

mówisz o plastikowym nadkolu
chyba nie całkowity brak, a jest go połowa

motke napisał/a:

-brak środkowej śrubki górnej osłony silnika :lol:

jakoś te wtryski się musiały zmieścic