To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Prośba o ocene autka

Matejo - 03-02-2012, 23:47
Temat postu: Prośba o ocene autka
Mam prośbe do kolrgów i kolezanek Mitsumaniaków z okolic Krakowa kto był by wstanie mi pomóc o mógłby podjechac i zobaczyc to autko, oczywiscie zwróce za paliwo w razie czego
co o nim myslicie

http://motoallegro.pl/mit...html#tabsAnchor

akbi - 03-02-2012, 23:53

To sa raczej okolice Tarnowa
Matejo - 03-02-2012, 23:55

ok ja tam sie nie znam gdzie dokładnie to jest dlatego wzwracam sie do was o pomoc
i9i - 04-02-2012, 00:11

Matejo napisał/a:
ja tam sie nie znam gdzie dokładnie

Więc lepiej poprosić kolegów z małopolski :biggrin: ale by nie było OT to opis auta poraża prostotą, "chodzi jak żyletka" czy "idzie na żyletki" :mrgreen: no i ten sportowy lewarek. Za pięć kółek cudów nie będzie. Zadzwoń do gościa i powiedz, że przyjeżdżasz z kumplem autobusem, płacisz mu połowę i kumpla w zastaw, a Protonem śmigasz do domu po resztę gotówki, na przegląd i wracasz z powrotem po kumpla.

mis_smis - 04-02-2012, 18:39

jak ci zależy to mogę jutro podjechać ja mam ok 5 km do podjechania. jeżeli temat aktualny to daj na PW pozdrawiam
sveno - 04-02-2012, 22:39

szkoda, że nie pisałeś wcześniej, bo w czwartek wracałem z Sącza i mogłem tamtędy jechać :)
mis_smis - 08-02-2012, 22:42

I jak tam postępy w negocjacjach ?? Rozmawiałeś z gościem czy dałeś sobie spokój ?? Daj znać jak się zdecydujesz jak coś będziesz jeszcze potrzebował to pytaj śmiało