To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Godula Moto Sport - miał ktoś z nimi do czynienia ??

mis_smis - 05-02-2012, 11:15
Temat postu: Godula Moto Sport - miał ktoś z nimi do czynienia ??
Witam planuję poprawić nieco fabrykę i ma do was koledzy pytanie czy ktoś robił u nich chip-tuning silnika a może macie innych, których polecacie. Ja mam u siebie 2.0 DID czyli tak na prawdę 2,0 TDi VW co do mocy nie ma aż takiego problemu, natomiast moment obrotowy jest tragiczny dołu brak. Czekam na wasze opinie :?:
kisian - 05-02-2012, 20:49

Nie wiem jak jest u nich z jakością pracy, ale obejście z klientem takie oschłe i zbywające jeżeli nie masz jakiegoś bardzo mocnego i drogiego sprzętu. Odczułem to na własnej skórze.
Rebelias - 06-02-2012, 19:10

Szwagier poprawiał tam swoje " Nieszczęsne" Espace 2,2 dCi wszystko ok tylko po 3 tyś km padł silnik ale na szczęście to nie wina tuningu tylko wady silnika co do obsługi wydaje mi się ok..
mis_smis - 06-02-2012, 20:41

Zastanawiam się na nimi dla tego że o pozostałych z okolicy różnie mówią. A Goduli udało się zrobić znajomemu Hyundaia Terracana którego nikt się nie chciał dotknąć, drugiemu jak już wydał ponad 10 tyś u różnych magików na silnik w A8 za dwa koła mu go uzdrowił a znajomemu została cała paka części które wymieniał wcześniej bez potrzeby. Tak więc jakaś rekomendacja jest tylko jakoś tak nie do końca tak troszki jak dziewica :oops: jestem przekonany cz dłubać przy silniku ??
Jackall - 09-02-2012, 23:30

Pytałeś w V-TECH'u co i za ile proponują?
mis_smis - 10-02-2012, 08:13

pytałem i Goduli i w V-TECH'u ceny podobne ok 1,5 tyś tylko, że V-TECH montuje gotowca a u goduli dopasowuje do każdego silnika odp. program (przynajmniej tak twierdzi). Dla porównania w V-TECH'u cała operacja 4-5 godz, u Goduli do 2 dni i komu tu wierzyć ??
karolgt - 12-02-2012, 15:29

a tutaj: ProjectXS pytałeś?
KissLock - 13-02-2012, 13:17

Lepiej zapytaj z CompSporcie - oni mają największe doświadczenie w grzebaniu w mapach dizlowkisch.

W Project'cie pracuje/albo pracował Jadźwin, Twórca ECUMastera, więc pewnie będzie się znał na rzeczy.

mis_smis - 05-03-2012, 21:36

a tutaj: ProjectXS pytałeś? - pytałem i jakoś wszędzie proponują mi boksa o którym ja swoje zdanie mam. Już prawie zdecydowałem na Godule. Nikt nie napisał nie jedź tam więc może nie jest z nim tak źle ??.
karolgt - 05-03-2012, 22:31

mis_smis napisał/a:
a tutaj: ProjectXS pytałeś? - pytałem i jakoś wszędzie proponują mi boksa o którym ja swoje zdanie mam. Już prawie zdecydowałem na Godule. Nikt nie napisał nie jedź tam więc może nie jest z nim tak źle ??.

a dzwoniłeś do nich w ogóle?

trzeba mieć naprawdę nerwy ze stali żeby wytrzymać te głupoty które się słyszy w słuchawce i to dobre 15 minut (bo niegrzecznie Pani przerywać)

ja u nich kiedyś planowałem zakładać gaz...wyszedł by z 5,5 tys i to jeszcze robione z wielką łaską że w ogóle ktoś mi ten gaz założy.
Chociaż, może by działał dobrze..tego nie wiem..ale na forum lpg ich nie polecają.

moje zdanie: jedź i rób u nich, chętnie usłyszę opinie :)

mis_smis - 06-03-2012, 20:08

tak dzwoniłem i co najbardziej mnie zniechęciło to pan który długo tłumaczył mi jakie ma dobre boksy, ale gdy zadałem mu kilka pytań to stwierdził a widzę, że pan się dobrze orientuję to nie wiem czy się da program indywidualny to wie pan ... i nie wiem ....

[ Dodano: 21-03-2012, 11:15 ]
A wiec byłem u pana Goduli sprawa załatwiona szybko i skutecznie. Powiem tak jestem bardzo zadowolony z wyników zrobiłem jak na razie ok. 500 km i powiem krótko warto było.