Chcę kupić Galanta! - [EA5W] Galant 2.5 V6 czarny Elegance 1999, Gliwice
zichu - 10-02-2012, 14:18 Temat postu: [EA5W] Galant 2.5 V6 czarny Elegance 1999, Gliwice http://motoallegro.pl/mit...2101223255.html ktoś tego oglądal?
Mam obecnie galanta ale chciałbym kupić EA5W bo mam EA2W:) prosze o opinie
Kod: |
Mitsubishi Galant 2,5l v6 Elegance
Cena Kup Teraz
9 990 zł
Rok produkcji: 1999
Przebieg (km): 199000
Pojemność silnika (cm3): 2498
Moc silnika (KM): 163
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Kombi
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Niebieski
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Szyberdach, Skórzana tapicerka, Lakier metallic, Hak, Alufelgi, Elektryczne lusterka,
Informacje dodatkowe Sprowadzony,
Do zaoferowania mam samochód osobowy Mitsubishi Galant wersja Elegance
pierwsza rejestracja 2000r
silnik 2,5l V6
kolor: granatowy
zegary high contrast
Cena 9990zł zawiera:
opłaconą akcyzę
tłumaczenie dokumentów
badanie techniczne
miesięczne OC
Wystawiam fakturę zakupu (kupujący nie płaci podatku od czynności cywilno-prawnych w wys.2% )
Wszelkie informacje tel. 880 000 969
|
Anonymous - 10-02-2012, 23:02
niczego szczególnego na tych zdjęciach nie widać, poza tym że fotel kierowcy trochę styrany życiem - albo ktoś bardzo go nie szanował albo ktoś zaniżył wskazanie licznka km - stawiam na to drugie, do tego cena za ten rocznik i już po opłatach jest dużo za niska jak na dobry stan nawet... wolę nie wiedzieć ile kosztował u niemca..... brakuje najważniejszego zdjęcia spod maski, zazwyczaj ten sprzedawca go nie unikał... no i nie ma zaznaczonego że bezwypadek więc coś się z nim działo, kwestia co..
o samym sprzedawcy wg nowych zasad nie mogę napisać nic, ale użyj szukajki a na pewno COŚ znajdziesz.
jak masz się wybrać po niego to najpierw niech sprzedawca dośle duuużo więcej zdjęć. a po drugie niech Ci określi jego dokładny stan tak żeby nie było zaskoczenia jak już dojedziesz, co prawda za te pieniądze nie ma co oczekiwać perełki ale może Tobie będzie to odpowiadało i się dogadacie. A o co pytać i na co zwracać uwagę to chyba wiesz skoro masz galanta
zichu - 11-02-2012, 11:43
z domu mam blisko ale teraz mieszkam w płocku wiec mam jakieś 350km:P
Ogólnie to sie zastanawiam czy warto pchać 3000PLN+ do EA2W czy lepiej ogladać się za EA5x
|
|
|