To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Uwaga na to auto

GóR3K - 10-02-2012, 19:00
Temat postu: Uwaga na to auto

omijajcie ten samochód szerokim łukiem -oglądałem ze 3 tygodnie temu przed kupnem mojej sigmy , koleś jest z forum :

http://otomoto.pl/mitsubi...-C20457371.html

auto kompletnie zajeżdżone, nie działa elektryka, części nie są powymieniane tak jak to opisał w opisie(ze starych zmienione na inne też stare :) ), przy hamowaniu ściąga momentalnie w prawo, to samo przy dodawaniu gazu,wypada 4 bieg za każdym prawie razem, powyrywane uszczelki, rdza przy antenie i w kilku innych miejscach , pare wgniotek na całym aucie , felgi poobdzierane , opon praktycznie nie ma, no i standardowo spryski świateł nie trybią .Silnik cały obrzygany olejem dookoła, nie działa elektryka szyb z dmuchawą to samo-działa tylko na maxa , to by było na tyle :)

A i fotki auta robione były chyba rok czy dwa lata temu bo nijak się mają do aktualnego stanu !!!

zbyszek05 - 10-02-2012, 19:35

Dlaczego zaraz zajezdzone...po prostu coś mu dolega - opony ma łyse to może zbieżność żle ustawiona i sciąga :?: W resztę trzeba zainwestować - jakąś piątkę :roll:
Ale fajnie że ją obejrzałeś GóR3K- przynajmniej wiadomo co jej jest - gościa sigma widać zmiażdżyła finansowo :biggrin:

Piotr Z - 10-02-2012, 23:51

miałem ją oglądać ale kolega się rozmyślił, już pisaliśmy o tym modelu i to całkiem niedawno, ale nie pamiętam żeby to był ktoś z forum .
GóR3K - 14-02-2012, 10:05

Piotr Z napisał/a:
miałem ją oglądać ale kolega się rozmyślił, już pisaliśmy o tym modelu i to całkiem niedawno, ale nie pamiętam żeby to był ktoś z forum .

Proszę o to ten forumowicz :

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=64292

Piotr Z - 14-02-2012, 21:59

po przeczytaniu postów tego kolegi przypominam sobie, dzięki GóR3K
lukasz12 - 17-02-2012, 15:07

Mi też jakoś umknęło że to ten samochód, forumowicza tez nie kojarzę, raczej dość mało aktywny z tego co widać (10 postów).