Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] GALANT KOMBI 2,5 V6 kombi biały - GUBIN
ITU - 12-02-2012, 11:46 Temat postu: [EAx 97-04] GALANT KOMBI 2,5 V6 kombi biały - GUBIN Witam szukam ostatnio dla siebie dynamicznego i rodzinnego autka, a od jakiegos czasu mocno przyglądam się Galantom. Czy możecie ocenić tę sztukę? Cena myślę atrakcyjna (czy aby nie za niska?). Środek i na zewnątrz wygląda dobrze. Silnik wygląda na nie myty - ale nie mam pojęcia czy tak powinien wyglądać w aucie z takim przebiegiem i stażem. No i niestety (jak dla mnie) auto ma hak, zatem podejrzewam, że mogło robić za muła pociągowego.
Jadę w poniedziałek oglądać Galanta w Czapli i szukam jakiś ciekawych ofert z okolicy (Galant po 2000 r. V6 2,5 kombi, najlepiej z automatem tak między 14 a 16 tyś. [na gotowo z rejestracją w PL] w zależności od stanu).
Co do zdjęć, to z 2 lata temu oglądałem auto obfotografowane w taki sam sposób (było to Volvo V40), chyba przez tę samą firmę (bo też to było auto z Gubina) i po obejrzeniu samochodu na żywo wyglądało jakoś 40 - 50% gorzej. Zatem tymi akurat się nie podpalam zbytnio.
Cytat: | MITSUBISHI GALANT KOMBI LIFTING
Auto świeżo sprowadzone z niemiec. komplet niemieckich dokumentów i kluczy!!! model po liftingu!!! przebieg autentyczny. auto zadbane, sprawne technicznie-przyjechało na kołach. posiada ważne tablice i ubezpieczenie.
istnieje możliwość powrotu autem do miejsca zamieszkania
# WYPOSAŻENIE silnik 2,5 V6 24-zaworowy 163KM
# kolor: biały
# klimatronik
# 4x elektrycznie sterowane szyby
# wspomaganie kierownicy
# centralny zamek z pilota
# elektrycznie regulowane lusterka
# 4x airbag
# skrzynia manualna 5-biegowa
# tempomat
# welurowa tapicerka ( bardzo zadbana )
# skórzana kierownica
# radio philips
# abs
# alufelgi 15" oryginalne MITSUBISHI
# drewniane wstawki
# halogeny
# relingi dachowe
# hak holowniczy
# roleta bagażnika
# nowy typ zegarów ( iluminacyjne podświetlenie )
# podłokietnik przód, tył
|
bbandi - 12-02-2012, 12:06
Ja rozumiem że silnik może być nie myty, ale tutaj to trochę przegięcie - jeden syf, ja bym nie mógł znieść takiego widoku pod maską .
O dziwo środek ładny jak i bagażnik, 14 zdjęć z przedniego profilu 7 tylnego, i ani jednego konkretnego zbliżenia na tylne nadkola...typowy zabieg "wrzucimy masę zdjęć to pomyślą że nie mamy nic do ukrycia" nie podobają mi się takie prezentacje.
matrixadam - 12-02-2012, 12:13
do usunięcia
ITU - 12-02-2012, 13:14
Odnośik do tego aura znakduje się w pierwszym poście, zatem nie rozumiem po co dawać go po raz drugi?
Anonymous - 12-02-2012, 13:22
wg tej
http://www.fotoszok.pl/vi...ge-001.jpg.html
rozpiski auto jest z roku 99 bo w 2000 nie była wyprodukowana żadna sztuka w tej specyfikacja.
kolor to sophia white, zwykła farba akrylowa może być lekko zmatowiały, model EA5W.
komora silnika nie zachwyca, ale reszta wygląda przyjemnie.
fj_mike - 12-02-2012, 13:48
ITU, warty obejrzenia.
Do dokładnych oględzin zachęcam w komorze silnika. Wycieki nie dyskwalifikują auta ale możesz zbić z ceny.
Co mi się nie podoba w aucie to wnętrze. Białas ładnie się prezentuje, ale ten środek jakoś nie pasuje.
m6riano - 12-02-2012, 14:07
ITU napisał/a: | auto ma hak, zatem podejrzewam, że mogło robić za muła pociągowego. |
Jak go będziesz oglądać to możesz zwrócić uwage czy ów hak jest mocno skorodowany czy nie.
Jeśli tak, może to świadczyć że dawno nikt go nie używał.
Jeśli metal na nim jest świeżo wytarty - to wiadomo...
[ Dodano: 12-02-2012, 14:12 ]
Derpin napisał/a: | komora silnika nie zachwyca |
delikatnie mówiąc...;-)
[ Dodano: 12-02-2012, 14:14 ]
Cytat: | Co mi się nie podoba w aucie to wnętrze. Białas ładnie się prezentuje, ale ten środek jakoś nie pasuje. |
Subiektywnie mnie też...do takiego lakieru pasowałaby czarna skóra...
spown - 12-02-2012, 17:45
lampa przednia zaparowana?
i ja bym obstawiał, że spod pokrywy cieknie, bo wszędzie syf, tylko ona się świeci
motke - 12-02-2012, 18:24
ale burdel pod maską. Właściciel to chyba jakiś brudas lub nigdy maski nie otwierał
szuwar - 28-02-2012, 14:40
ITU, oglądałeś, autko ? chyba będę w pobliżu to może zajadę...
MixhaL - 15-04-2012, 22:10
Chyba coś nie teges z tym autkiem bo cena mocno spadła ponad 2tys
Juiceman - 15-04-2012, 22:58
motke napisał/a: | ale burdel pod maską. Właściciel to chyba jakiś brudas lub nigdy maski nie otwierał |
etam pokrywę masz wyczyszczoną od wycieków jak w mało którym samochodzie
Anonymous - 15-04-2012, 23:33
mam info że komora celowo nie została umyta, podobno każdy układ w którym jest jakikolwiek płyn jest nieszczelny...... taka rada żeby ew chętny baaaardzo dokładnie sprawdził to auto pod kątem jakichkolwiek wycieków.
|
|
|