To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5V6, 1999r, sedan, zielony, Ostrowiec

sylwek00 - 13-02-2012, 15:06
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.5V6, 1999r, sedan, zielony, Ostrowiec
Witam, proszę teraz o opinię kolejnego galanta który mnie zainteresował :)

Kod:
Witam!
 Cena (brutto):
    12 900 PLN / 3 075 EUR do negocjacji,
Typ:
    Sedan / Limuzyna
Wersja:
    VI
Rok produkcji:
    1999
Przebieg w km:
    198 000 km
Skrzynia biegów:
    manualna
Moc:
    164 KM (121 kW)
Pojemność skokowa:
    2500 cm³
Rodzaj paliwa:
    benzyna+LPG
Kolor:
    zielony-metallic
Liczba drzwi:
    4/5
Status pojazdu sprowadzonego:
    sprowadzony / zarejestrowany
Kraj pochodzenia:
    Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji:
    Polska
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, komputer, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna
Opis pojazdu:
Witam! Oferuję do sprzedaży Galanta po lifcie w wersji Nardi Torino, silnik 2.5l V6, pełne wyposażenie i manualna skrzynia biegów (podgrzewane i elektrycznie regulowane skórzane fotele, elektryczny szyberdach, klimatronik, itd). Auto rok temu sprowadzone z Niemiec, również od roku zamontowana sekwencyjna instalacja gazowa Stag 300-6 z butlą w miejscu koła zapasowego.
Auto ładnie się prezentuje, jeszcze lepiej jeździ, zapraszam na jazdę próbną, kontakt: 506-320-890, pozdrawiam!!
Dane kontaktowe
Polska, Ostrowiec Świętokrzyski / Sadowie (woj. świętokrzyskie)
tel.:     +48 506320890

link do auta :
http://otomoto.pl/mitsubi...-C22866054.html

mieszkam w woj. lubelskim i mam daleko żeby obejrzeć auto osobiście, proszę o opinię :)
pozdrawiam

dawidoski13 - 13-02-2012, 17:08

Jeśli chodzi o zdjęcia to wygląda bardzo ciekawie... widać,że autko zadbane no i ten zacny środek :shock: chyba najładniejszy. Cena myślę,że jak najbardziej przystępna ale wiesz, nic nie zastąpi oglądnięcia na żywo,przejażdżki itp :!: Ogólnie moim zdaniem jeśli rzeczywiście jesteś na kupnie to warto jechać osobiście na oględziny.
motke - 13-02-2012, 17:20

o 1KM za dużo się podało w ogłoszeniu.
Oczywiście brak komputera chyba że właściciel dołożył uniwersalny.
Wydaje mi się że gałka zmiany biegów jest obszyta na nowo. ale to w niczym nie przeszkadza, ja też dałem do obszycia. Akumulator wydaje się źle dobrany (złe gabaryty, parametrów nie znam).
Ogólnie wart obejrzenia.

sylwek00 napisał/a:
mieszkam w woj. lubelskim i mam daleko żeby obejrzeć auto osobiście

130 km to nie jest dużo, przynajmniej dla mnie. Pociągiem jakieś 3h lub samochodem 2h w jedną stronę oczywiście.

sylwek00 - 13-02-2012, 17:40

wiem że 130 km to nie dużo, nawet bardzo blisko ale pisząc ogłoszenie myślałem o samochodzie z innej miejscowości :P
robertdg - 13-02-2012, 20:47

Prawy przód wygląda jakby był źle poskładany, zdjęcia skrycie ukazują tył, z lewej strony wygląda jakby tylna klapa nierówno leżała
fj_mike - 13-02-2012, 23:07

Zgadza się Robert.

sylwek00, pamiętaj o właściwym tagowaniu tematu.

szklarz - 13-02-2012, 23:09

Co tu dużo mówić... Mnie się podoba - jeśli poważnie myślisz o kupnie to jedź oglądać :) Ma GAZ i POLSKIE BLACHY - dużo hajsiwka ci w kieszeni zostanie :) Ale przyjrzyj się na oględzinach prawemu przodowi - coś tam chyba było...