Space Wagon Ogólne - Spryskiwacz tylnej wycieraczki
Anonymous - 07-12-2006, 16:27 Temat postu: Spryskiwacz tylnej wycieraczki Mam problem ze spryskiwaczem tylnej wycieraczki w moim SS z 99r. 1.3. Spryskiwacz wcale nie działa i nie moge znaleść przyczyny.Morze KTOŚ miał ten problem.Pozdrawiam PIOTREK
Anonymous - 27-02-2007, 20:08
pgrygiel napisał/a: | Morze KTOŚ miał ten problem | , też mam ten problem i czekam na podpowiedzi
Anonymous - 01-03-2007, 09:22
w SS nie wiem jak jest ale w SW to na tylna wycieraczkę spryskiwacz jest zasilany z tego samego zbiornika co i przednia szyba więc jeśli nie dzieła tylko na tył to powinieneś sprawdzić czy sama końcówka spryskiwacza jest drożna lub po prostu przedmuchać wężyk co idzie do tylnego spryskiwacza, jest tez możliwość że jest gdzieś przecięty i płyn się leje pod tapicerką.
Anonymous - 01-03-2007, 09:42
DarekCz napisał/a: | jest tez możliwość że jest gdzieś przecięty i płyn się leje pod tapicerką. | to nieżle , będzie mała powódż , a na poważnie dzisiaj zamierzam zabrać się do sprawdzenia
Anonymous - 02-03-2007, 13:48
dager, proponuje zajrzec do tego watku. Ten który jest tutaj był zdublowany
Anonymous - 03-03-2007, 20:45
dlugiad napisał/a: | proponuje zajrzec do tego watku | , dzięki wszystko jasne
Anonymous - 07-03-2007, 07:25
Miałem taki problem w tylnej klapie jest u góry taka zaślepka trzeba ją wyjąć i tam jest takie pod kątem kolanko na nim załamuje się gumowy wężyk ,trzeba to odciąć i zasadzić od nowa i działa ,bynajmniej u mnie tak było.
|
|
|