To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - [E54A 2.0 V6] Szukam Galanta V6 E54A

Motofreak - 18-02-2012, 22:55
Temat postu: [E54A 2.0 V6] Szukam Galanta V6 E54A
Witam! Szukam Galanta V6 e54a. Zna ktoś może te samochody?
http://tablica.pl/oferta/...995-ID9chP.html
http://tablica.pl/oferta/...995-IDJFUr.html
Może ktoś kto ma niedaleko mógłby je dla mnie obejrzeć, bo jakoś nie uśmiecha mi się jechać po 250km oglądać jakieś szroty.
Jeśli ktoś wie coś o jakimś V6 (w rozsądnym stanie i cenie) na sprzedaż bardzo proszę o info, ponieważ jeśli nie kupię Gala to będe zmuszony kupić Lagunę :(

Bercik76 - 18-02-2012, 23:16

Czesc.Jesli ktos pisze w ogloszeniu ze GALANT 2.0 V6 pali 7L to odrazu sobie odpusc .Ja uzytkuje swojego naprawde delikatnie i jeszcze w miescie nie spalil mi mniej niz 10l\100.Ale jesli szukasz autka z tym silnikiem to chyba nie jestes nastawiony na jakies oszczednosci.Galant z tym silnikiem daje duzo frajdy z jazdy,wiec powodzenia.
P.S dlaczego akurat Laguna?

[ Dodano: 18-02-2012, 23:19 ]
A ten srebrny nie wyglada zle tylko jakies zdjecia silnika i wnetrza by sie przydaly.

Wszyc - 18-02-2012, 23:35

obejrzał bym srebrnego nie mam zastrzeżeń do tych fotek reszte trzeba zobaczyć na żywo wygląda na nie bitego z przodu i na oryginał diamond edition
Motofreak - 19-02-2012, 00:42

Bercik76 napisał/a:
Jesli ktos pisze w ogloszeniu ze GALANT 2.0 V6 pali 7L to odrazu sobie odpusc

może i tyle by spalił przy tempomacie i na trasie
nie nastawiam się na żadne oszczędności, miałem już Galanta 2.0 td i nie schodziłem poniżej 7 litrów dieslem, teraz chce V-kę, z resztą od początku ją chciałem ale przez przypadek kupiłem diesla, znam wszystkie wady i zalety tego auta, a że nie chce innego to muszę poszukać czegoś w dobrym stanie

Cytat:
A ten srebrny nie wyglada zle tylko jakies zdjecia silnika i wnetrza by sie przydaly.
zadzwonie do kolesia i jak mi prześle to wstawie

Wszyc napisał/a:
wygląda na nie bitego z przodu i na oryginał diamond edition

ale znaczka nie ma :P

Bercik76 napisał/a:
P.S dlaczego akurat Laguna?

potrzebuje samochodu i nie mam czasu szukać Galanta pół roku, a Lagune kupie tanio za rok sprzedam z niewielką stratą i uzbieram tyle kasy żeby kupić rekina, ale wolałbym e54a, a nawet jak pomyśle że maiłbym jeździć czym innym niż Galant to mi się humor pogarsza

carbon11 - 19-02-2012, 07:45

Bercik76 napisał/a:
Ja uzytkuje swojego naprawde delikatnie

:mrgreen: Krzysiu nie będę rozwijał tego wątku :mrgreen: :mrgreen:

marycjusz - 20-02-2012, 13:35

Tego szarego mogę Ci sprawdzić bo widzę że z Białegostoku - to co ? Podjechać i oblukać ?
cwaniak - 20-02-2012, 19:34

Motofreak napisał/a:
http://tablica.pl/oferta/...995-IDJFUr.html

Kolego to jest handlarz z Łomży skupuje autka z wiosek coś tam porobi i sprzedaje
Wujek google

marycjusz - 20-02-2012, 20:06

Faktycznie , to jego inne oferty : http://tablica.pl/oferty/...siness]=private

Motofreak tak czy siak, jak chcesz mogę go obejrzeć

Wszyc - 20-02-2012, 20:13

Handlarz optymista :D kupić E5 i liczyć na sprzedaż z zyskiem albo w ogóle liczyć że się sprzeda :D :D :D :D
Motofreak - 20-02-2012, 20:23

Wszyc napisał/a:
Handlarz optymista :D kupić E5 i liczyć na sprzedaż z zyskiem albo w ogóle liczyć że się sprzeda :D :D :D :D

nie wiem na co ten handlarz liczy, przecież z rozsądku nikt nie kupi tego Galanta :P
troche mnie dziwi że ma dokładki w innym kolorze ale mogę zaryzykować
marycjusz jeżeli to nie problem to byłbym bardzo wdzięczny gdybyś sprawdził ten samochód

marycjusz - 21-02-2012, 11:21

Ogłoszenie już wygasło ale dodzwoniłem się do gościa, niestety Galant nie stoi w Białymstoku tylko w Łomży a do Łomży mam 80 km ....a za specjalnie nie wybieram się w tamtą stronę, chyba że bardzo Ci zależy to mógłbym ustawić się z gościem na sobotę i musielibyśmy rozliczyć się za paliwko i nie ma problemu mogę wtedy podskoczyć - na dowód że byłem oglądałem itp mogę zrobić kilka fotek swoich na miejscu, żebyś nie myślał że Cię oszukałem :) (niestety w tygodniu nie dam rady, pracuję od 8 do 16 tej, a w ciemnościach chyba nie ma sensu oglądać co nie ? :) )

Także jak sobie życzysz :)

Motofreak - 22-02-2012, 11:31

marycjusz napisał/a:
a za specjalnie nie wybieram się w tamtą stronę, chyba że bardzo Ci zależy

no właśnie aż tak bardzo mi nie zależy, bo nie wygląda jakoś szczególnie ładnie a poza tym od handlarza, ale i tak dzięki marycjusz

marycjusz - 22-02-2012, 11:56

Spoko , nie ma za co. Wiesz moim zdaniem jeśli szukasz V6tki i jest okazja zbadać Gala w pobliżu to mógłbyś zaryzykować - koszt takiej podróży to ok 60 - 70 zł więc chyba niedużo (ja ze swojej strony za sprawdzenie nie chcę nic :) - trzeba sobie pomagać :) ) - a cena za jaką on chce go sprzedać moim zdaniem jest ostro do zbicia - za tę cenę w tym roczniku to ten Gal musiałby być w b.dobrym stanie a na pewno w takim nie jest - myślę że po moich oględzinach zaproponowałbym mu 3500 zł max :) I wcale bym się nie dziwił jakby za tyle chciał go puścić (albo i mniej) - już miałem takich przypadków kilka jeżeli chodzi o Galanta - wystarczy wskazać kilka standardowych "minusów" (czyli pokazać że się wie o co chodzi w tych autach) i taki handlarzyk od razu mięknie :) Wiem to z autopsji :)

Ale jak tam sobie chcesz, nie namawiam :)

boniek_pl - 22-02-2012, 14:32

ja mam Galanta na sprzedaż 2.0 V6 sedan srebrny jak coś to pisz ;) powiem tylko że tanio
Motofreak - 24-02-2012, 12:37

marycjusz sorki że długo nie odpisywałem, ale jeśli to nie problem i możesz jednak obejrzeć to auto to byłbym wdzięczny gdybyś to zrobił, co do kosztów podróży skontaktuj się ze mną na pw