To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant Sport Edition 2.5 V6, 1999r, kombi, Lubań

MKV - 23-02-2012, 06:34
Temat postu: [EAx 97-04] Galant Sport Edition 2.5 V6, 1999r, kombi, Lubań
Co o tym myślicie? Dla mnie o tyle dobrze, że czarny i z manualem ale szkoda, że nie Avance. Dobrze natomiast, że z zegarami high contrast :)

Z tego roku to jakiś przejściowy model? Kolor to fiolet tak jak w opisie??

SPROWADZONY Z NIEMIEC GALANT SPORT EDITION 2.5 V6

SAMOCHÓD BEZWYPADKOWY

OSTATNI PRZEGLĄD Z FAKTURĄ Z 12/2011 PRZY 180TYŚ

WYPOSAZENIE:

KLIMATYZACJA KLIMATRONIK AUTOMATYCZNA

4 PODUSZKI POWIETRZNE

4 ELEKTRYCZNE SZYBY

ELEKTRYCZNE LUSTERKA

ALUFELGI 17 CALI ORYGINALNE WERSJI SPORT PLUS OPONY CONTINENTAL RUNFLAT

WSPOMAGANIE KIEROWNICY

CENTRALNY ZAMEK

ABS

HALOGENY

I WIELE INNYCH

SAMOCHÓD DO OPŁAT CELNO SKARBOWYCH (KOSZT 1550ZŁ)

POMOGĘ W ZAŁATWIENIU FORMALNOŚCI

CENA 10 900,00 zł

Rafal_Szczecin - 23-02-2012, 09:31

on nie jest czarny :mrgreen: tylko fioletowy
MKV - 23-02-2012, 10:54

Rafal_Szczecin napisał/a:
on nie jest czarny :mrgreen: tylko fioletowy

Myślałem, że poprawiłem bo pod sobą wymieniłem 2 kolory - no ale dobra - czarnowaty jest ale mi się podoba w każdym razie ;)

Zastanawia mnie to, że wygląda naprawdę moim zdaniem bardzo dobrze ale nie wiem czemu jest 6tys tańszy od drugiego kombi z ich oferty - tamten jest co prawda 2 lata młodszy i z Sportronic'em (tak się chyba nazywa ten Tiptronic Mitsubishi?) i ze skórą ale czemu aż taka różnica cenowa?

Tomek - 23-02-2012, 11:14

MKV napisał/a:

Zastanawia mnie to, że wygląda naprawdę moim zdaniem bardzo dobrze ale nie wiem czemu jest 6tys tańszy od drugiego kombi z ich oferty - tamten jest co prawda 2 lata młodszy i z Sportronic'em (tak się chyba nazywa ten Tiptronic Mitsubishi?) i ze skórą ale czemu aż taka różnica cenowa?

2 lata to jednak dużo
skóra to też różnica w cenie
a nazywa się to tiptronic

MKV - 23-02-2012, 11:52

tomek84 napisał/a:
MKV napisał/a:

2 lata to jednak dużo
skóra to też różnica w cenie
a nazywa się to tiptronic

OK, skórzane siedzenia komplet na allegro widziałem za 300zł .
Z forum z kolei wyczytałem, że jeśli skrzynię automatyczną brać to najlepiej tiptronic po liftingu czyli po 1999 roku ?

Macie jakieś zdanie co do tego egzemplarza w tej wersji? Widzicie tutaj wizualnie jakieś wady? (lepiej wiecie na co patrzeć niż ja ;) )

motke - 23-02-2012, 15:02

link: http://allegro.pl/galant-...2159438406.html

Jak się nie mylę, to ten egzemplarz był już opisywany na forum.

pompec - 23-02-2012, 17:11

MKV napisał/a:
OK, skórzane siedzenia komplet na allegro widziałem za 300zł .

proszę Cię... nie chciałbym zestawu skórzanego na 300zł na oczy zobaczyć, a co dopiero mieć w aucie

tu jest w miarę realna cena:

http://allegro.pl/czarna-...2103766011.html

bbandi - 23-02-2012, 17:20

MKV, - coś się tak uparł na te skóre :P , te fotele ze sporta są wygodne sam mam takie no i bardzo solidnie wykonane - wnętrze też bardzo fajne wolałbym tą srebrną konsolę niż "marmurek" z avance.
pompec - 23-02-2012, 17:35

bbandi napisał/a:
wolałbym tą srebrną konsolę niż "marmurek" z avance

ale łatwiej wymienić konsolę niż fotele, kanapę i boczki :P ... a swoja drogą welur w SE jest bardzo porządny i trwały... ja swojego SE sprzedawałem jak miał coś koło 210tys. a fotele nie nosiły żadnych śladów użytkowania...

danielxc717 - 23-02-2012, 19:00

Oceniać egzemplarza, bo 90% aut od tego handlarza to wypicowane modele.

NIGDY ten handlarz nie miał w galantach przebieg powyżej 200tys. A baaaardzo dużo sprowadza galantów z niemiec. Chyba, że ma zawsze do kupienia okazje :lol:

Kiedyś miał całego obtartego powgniatanego gala (ktoś wstawił jak w niemczech wyglądał praktycznie za bezcen szedł) prawdopodobnie uszkodzony silnik i skrzynia była. Potem wysiawił odmalowany i sprzedawał za 18tys,.
Gdy dzwoniłem się pytać czy ma oryginalny lakier oczywiście usłyszałem, że tak no i przyjechał na kołach :lol: :P

IGŁA

MKV - 23-02-2012, 22:18

bbandi napisał/a:
MKV, - coś się tak uparł na te skóre :P , te fotele ze sporta są wygodne sam mam takie no i bardzo solidnie wykonane - wnętrze też bardzo fajne wolałbym tą srebrną konsolę niż "marmurek" z avance.

Nie uparłem się ale mi się podoba - a widziałem dokładnie takie same fotele i się zdziwiłem, że takie tanie są.
W SE właśnie mi sie podoba ta tapicerka nawet bardzo - podobnie jak i konsolka srebrna - w Avance już nie aż tak bardzo ;)

[ Dodano: 23-02-2012, 22:20 ]
danielxc717 napisał/a:
Oceniać egzemplarza, bo 90% aut od tego handlarza to wypicowane modele.

NIGDY ten handlarz nie miał w galantach przebieg powyżej 200tys. A baaaardzo dużo sprowadza galantów z niemiec. Chyba, że ma zawsze do kupienia okazje :lol:

Kiedyś miał całego obtartego powgniatanego gala (ktoś wstawił jak w niemczech wyglądał praktycznie za bezcen szedł) prawdopodobnie uszkodzony silnik i skrzynia była. Potem wysiawił odmalowany i sprzedawał za 18tys,.
Gdy dzwoniłem się pytać czy ma oryginalny lakier oczywiście usłyszałem, że tak no i przyjechał na kołach :lol: :P

IGŁA

Tez mi się to wydaje bardzo podejrzane, dlatego czekam na dokładnie coś takiego jak ten z Czapli albo najlepiej w Warszawie lub okolicach, żeby go u mojego zaufanego mechanika obejrzeć przed kupnem - no ale to niestety chyba tylko pobożne życzenia :/

fj_mike - 23-02-2012, 23:51

motke napisał/a:

Opisywany był czarny.

Z jego zdjęć za dużo się nie powróży. Trzeba pojechać i dokładnie prześwietlić na miejscu.

MKV - 24-02-2012, 12:20

fj_mike napisał/a:
motke napisał/a:

Opisywany był czarny.

Z jego zdjęć za dużo się nie powróży. Trzeba pojechać i dokładnie prześwietlić na miejscu.

Problem w tym, że ja w jedną stronę mam 500km :/