To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki Dzieciom - LICYTACJA DLA IZY! UNIWERSALNY KOMP. POKŁADOWY OD REBELIAS!

Firebee - 23-02-2012, 22:08
Temat postu: LICYTACJA DLA IZY! UNIWERSALNY KOMP. POKŁADOWY OD REBELIAS!
Witajcie.

W związku z tym, iż nie mamy za dużo czasu wystawiam kolejną licytację.

Mitsumaniak Rebelias przekazał na licytację Uniwersalny Komputer Pokładowy (dziękuję w imieniu Dzieciaków):

Uniwersalny Komputer Pokładowy (UKP) firmy Telwis można zamontować w każdym aucie z wtryskiem paliwa sterowanym elektronicznie. Urządzenie posiada m.in. takie funkcje jak chwilowe i średnie spalanie, prędkość pojazdu, dystans, pomiary przyspieszeń, obsługa analogowych czujników (np. sonda lambda, sonda szerokopasmowa, czujniki ciśnienia itd.) temperatury i wiele więcej

Strona producenta z dokładnymi zdjęciami i pełnym Opisem http://www.telwis.pl/uniw...-ukp-p-119.html

Zdjęcia licytowanego produktu:

LICYTACJĘ ROZPOCZYNAMY OD 50zł

licytujemy przebijając kwotę poprzednią

nie komentujemy w tym temacie, chyba, że przebijamy jednocześnie cenę

Cała kwota przekazana zostanie dla IZY.

licytacja trwa do 10 marca do 23:59

Firebee - 23-02-2012, 22:17

50zł
wojzi - 23-02-2012, 22:23

100 zł
mario mario - 24-02-2012, 06:35

Cytat:
Z samochodem jest jak z żoną. Kochasz go za to jaki jest, jak wygląda, jakie ma wnętrze i za przyjemność jaką Ci daje podczas jazdy :P , a nie za to że mało je.

:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Dobre, naprawdę. Ja swoją kocham za to ostatnie.
Sorki za OT. Teraz na poważnie.

Ja już pisałem o tym jak można łatwo zebrać pieniążki, najwidoczniej kryzys jest tak wielki, albo mało ludzi czyta te posty.

Wracając szybko do tematu podbijam cenę na 200 zł.

Ap-ropo, wczoraj słyszałem w programie "SPRAWA DLA REPORTERA" o Izie z Grudziądza i ze jest uczennicą liceum, piszę, ze słyszałem ponieważ obecnie chory jestem i w trakcie emisji programu leżałem w łóżku w sąsiednim pokoju, ale czy to przypadkiem nie o Naszej Izie była mowa?

[edit] tak to nasza Iza. Firek

Rebelias - 24-02-2012, 21:06

230 :)
bongo_22 - 29-02-2012, 13:15

270 :)
Firebee - 10-03-2012, 10:47

licytacja kończy się dzisiaj o 23:59
zapraszam :)

Firebee - 11-03-2012, 07:42

bongo_22, Gratulacje i wielkie dzieki w imieniu Izy. Prosze o przekazanie wylicytowanej kwoty na konto mmdzieciom, a Rebelias przekaze Ci wylicytowany produkt. Dziekuje jeszcze raz Rebeliasowi i wszystkim licytujacym!
Wkrotce kolejne licytacje:)

bongo_22 - 11-03-2012, 10:40

Przelew puszczony. Cieszę się, że udało mi się choć w taki sposób dołożyć małą cegiełkę, aby pomóc Izie.
Rebelias - 11-03-2012, 11:23

Również się ciesze że mogłem w jakiś sposób pomóc :)