To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Kiedy będziemy robić spotkania?

Anonymous - 09-12-2006, 19:02
Temat postu: Kiedy będziemy robić spotkania?
Witajcie
Mam pytanko od niedawna jestem wła¶cicielem Mi¶ka i nieukrywam ale
chętnie poznałbym innych włascicieli tych autek niestety na spotkania w pierwszy czwatrek miesi±ca nie mogę sobie pozwolić ponieważ w tym czasie jestem w pracy najbardziej odpowiada mi sobota jeżeli s±chętni na takie spotkania to czekam na propozycje.
Pozdrawiam Władek

tomusn - 09-12-2006, 22:10

Dodałem ankietę.

I od razu zaznaczam niedzielę, jak ma co¶ być to wtedy gdy nie pracujemy (no chyba, że kto¶ pracuje w niedzielę)
I o jedno proszę, nie zwracajcie uwagi na tych którzy nie mog± być tylko przyjeżdżajcie mimo to.

JACA_1978 - 10-12-2006, 10:30
Temat postu: niedziela zdecydowanie tak ale po poludniu
ja juz nie wiem kiedy mialem wolne pracuje non stop ale w niedziele troche czasu znajde
jak to bylo: "soboty i niedziele mam wolne :) ale po poludniu :( "
pozdrawiam

tomusn - 13-12-2006, 22:26

proszę resztę ekipy o dopisywanie się.
Anonymous - 13-12-2006, 22:32

mi pasuje zawsze i wszędzie - byle konkretnie.
nie zaznaczam niczego.

tomusn - 13-12-2006, 22:38

zaznacz, zaznacz, potem co¶ nie będzie pasować
Anonymous - 13-12-2006, 22:45

albo wszystko albo nic, nie widze innej mozliwosci, zrob zeby mozna bylo zaznaczac wiecej to zaznacze
tomusn - 13-12-2006, 22:47

a jak nie przyjedziesz to pojadę osobi¶cie i skopie.... grz±dki
Anonymous - 13-12-2006, 23:05

Konkretna informacja zamieszczona z odpowiednim wyprzedzeniem spowoduje mój przyjazd. Tylko ¶mierć, wypadek i inne temu podobne zjawiska s± w stanie mnie powstrzymać.
AniołekM - 17-12-2006, 11:24

Sobota lub niedziela.
Anonymous - 17-12-2006, 13:02

Witajcie
Mam pytanko co do spotkania może kto¶ w końcu podejmie k±kretna decyzję i powie kiedy i gdzie możemy się spotkać bo inaczej to będziemy sobie pisać a i tak do niczego nie dojdziebardzo zależy mi na wymianie pogl±dów na temat Mi¶ka bo mój powoli doprowadza mnie do szału a nie mam zamiaru utrzymywać mechaników więc będę wdzięczny za k±kretn± datę spotkania na wszelki wypadek podaję k±takt do mnie 669349470 Pozdrawiam
Władek

tomusn - 17-12-2006, 22:33

demokrancja ma być!
bo potem komu¶ nie pasuje i marudzenie się zaczyna

yrdn - 19-12-2006, 20:30

prawda jest taka, ze jak sie chce to zawsze mozna. usprawiedliwione mog± być jedynie osoby mieszkajace poza bydgoszcza - chociażby musza doliczyc czas na dojazd w obie strony. sam wiem, bo nie bylem na planowanym zaledwie kilka dni przed terminem, "basenowym" spotakniu... z tego co pamietam to tylko Ewa byla wowczas z Bygoszczy. jak sie okazało dotarło chyba piec aut.

z kolei jak na warunki bydoskie piec aut to nieslychanie duzo. owszem bylo ich pięc, ale tylko raz... w tym trzy spoza Bydgoszczy.

fajnie byloby np. pojechac do ZNAJOMEGO mitsumaniaka, bedacego w stanie wykonac prosta czynnosc eksploatacyna, ot wymiana oleju cyCUS. w rewanzu zrobiloby sie cos po ZNAJOMOSCI. kazdy moze pomoc w inny sposob, kazdy moglby liczyc na każdego.

ale tak na dobra sprawe nie znamy sie. jak byscie sie czuli, gdyby na dlugiej trasie caly czas jechal za wami jakis samochod? w najlepszym przypadku bylibyscie lekko poirytowaniu, w najgorszym skonczylo by sie na tlefonach na policje lub wypadku.

gdyby zamiast "jakiegos" samochodu jechal np. mitsumaniakowy Mitsubishi - nie straszne bylo by nawet pekniecie paska rozrzadu :P

troche poplynalem, ale wiecie o co chodzi :D
najepsza bylaby impreza integracyjna, (nie)STETY ;-) z alkoholem i Coca-Cola do popicia :D

Anonymous - 19-12-2006, 21:03

yrdn napisał/a:
fajnie byloby np. pojechac do ZNAJOMEGO mitsumaniaka, bedacego w stanie wykonac prosta czynnosc eksploatacyna, ot wymiana oleju cyCUS. w rewanzu zrobiloby sie cos po ZNAJOMOSCI. kazdy moze pomoc w inny sposob, kazdy moglby liczyc na każdego.
jak widzisz, mam w podpisie czym się zajmuję i wierz lub nie, ale u mnie nigdy nie brakuje mitsumaniaków, czy to nowych czy juz zapoznanych wcze¶niej ;-)

tak więc zapraszam do mnie na jaki¶ bajer (do auta oczywi¶cie) - bardzo atrakcyjne ceny :D

yrdn napisał/a:
najepsza bylaby impreza integracyjna
gdzie i kiedy? - bo o to sie rozchodzi
Anonymous - 19-12-2006, 22:06

Mi szczerze mówi±c jak nie wypadnie co¶ bardzo ważnego jak ostatnio to mogę nawet w tygodniu. Ostatnio weekendy też mam zawalone bo prawie w każdy jestem w Poznaniu ale oczywi¶cie jak będzie się co¶ kroiło to nawet prosto z Poznania bym mykał do Bydgoszczy. Zaznaczam więc niedzielę, również ze względu na to, że po pierwsze nie pracuję w niedzielę, a po drugie jak nie będę musiał jechać do PO, to dla relaksu baaaardzo chętnie spotkam się z Wami :D