To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Instalacja gazowa

djsmile - 19-03-2012, 15:13
Temat postu: Instalacja gazowa
Czołem Pomorzanie :)

Jestem dokładnie z Polic i chciałbym podpytać gdzie najlepiej zamontować instalację gazową w Szczecinie (mogą być okolice). Przymierzam się do tego lecz chciał bym poznać Wasze opinie gdzie najlepiej i kto już montował. Mam MSS 1,3 16V ale to chyba akurat mało ważne ;)

ps. Tematu szukałem w dziale i nie znalazłem więc zakładam ;)

volve - 19-03-2012, 15:18

http://www.primogaz.pl/kontakt.php

Chłopacy od nas z tego co wiem w większości tam zakładali ;)

djsmile - 19-03-2012, 16:37

volve
Ta mucha Twoja mnie rozbraja :D . A tak do rzeczy to jak to cenowo wygląda? I czy oni sami wybierają jakiej firmy gaz wstawić czy jak? Mowa tu o sekwencji...

volve - 19-03-2012, 16:49

djsmile napisał/a:
A tak do rzeczy to jak to cenowo wygląda? I czy oni sami wybierają jakiej firmy gaz wstawić czy jak? Mowa tu o sekwencji...

Wiesz, ja ze względu na specyficzny silnik nie korzystałem z ich usług. Popytaj kolegę o nicku derpin ;)

Qbaku - 19-03-2012, 17:10

Od 1,5 roku (jakieś 25tys. km) jeżdżę na instalacji BRC założonej w Auto-GAZ "Dretan" w Tanowie. Nie mam żadnych zastrzeżeń więc polecam.
Anonymous - 20-03-2012, 15:33

Cześć, primo gaz na floriana szarego, polecam z czystym sumieniem, właściciel co prawda nie jest zarejestrowany na naszym forum ale także jest sympatykiem mitsubishi, instalował sekwencję mi, Łukaszowi, i poprawiał po paprakach u mojego brata, każdy z nas jest zadowolony.
djsmile - 21-03-2012, 18:39

Ok dzieki koledzy za pomoc, zdecyduje się na Primo gaz, bo paru innych jeszcze mi to polecało. Pozdrawiam :-)

ps. Dla zainteresowanych instalacja LOVATO lub STAG za 2500zł