To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Rabat dla mitsumaniaków

Anonymous - 10-12-2006, 22:53
Temat postu: Rabat dla mitsumaniaków
Witajcie
U zaprzyjaźnionej pani doktor, którą często wozi colcik z obrazka poniżej (a z którą przypadkiem mieszkam ;) ) udało mi się wynegocjować rabat 10% na usługi stomatologiczne które świadczy. Jest to także pewna forma pokuty, za to że nie podziela mojej samochodowej pasji i nie chce jej się jeździć na spoty :) .
Oczywiście trzeba się powołać na klub szlachetnych mitsumaniaków.
Szczegóły na www.stomed.gda.pl - o rabat pytajcie Beatę Taraszkiewicz (druga pani stomatolog jeździ oplem).

Anonymous - 10-12-2006, 23:57

Jak na stomatologa to ładne autko ma:):):) ciekawe czy pani też taka ładna jak autko:):)
Dobrze wiedzieć

Pozdrawiam

Anonymous - 11-12-2006, 09:13

Szkoda tylko że tak daleko...
Nie ma może zaprzyjaźnionej pani doktor w stolicy? :mrgreen:

Anonymous - 13-12-2006, 10:05

dm17 napisał/a:
Jak na stomatologa to ładne autko ma:):):) ciekawe czy pani też taka ładna jak autko:):)
Dobrze wiedzieć

Pozdrawiam

Nawet gdyby colcik mył się tak często jak ona (trochę z niego brudas, nigdy się po robocie nie umyje ;) ) to niestety nie będzie nawet w połowie tak ładny jak pani doktor. Niestety, gdyż za każdym razem jak jedziemy we dwójkę, zabiera cały blask naszemu misiowi. Obawiam się, że działo by się to nawet jakbyśmy jechali Ferrari Maranello....
(teraz muszę jeszcze wykombinować coś, żeby przeczytała tego posta...:P )

Anonymous - 13-12-2006, 18:26

Hej to jest nas dwóch :mrgreen: moja pani to też stomatolog.
Jeśli ktoś ma zapędy masochistyczne to zapraszam do przychodni na Żabiance na ul. Gdyńską 1 proszę sie pytać o panią Kararzynę Miszker-Borowicz.
No to przyjemnej zabawy :mrgreen: