Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Chciałbym zamienić na srebrne kombi 97, 2.0+gaz
pit77 - 21-03-2012, 22:11 Temat postu: [EAx 97-04] Chciałbym zamienić na srebrne kombi 97, 2.0+gaz Chce zamienić sedana na kombi, mam propozycje, nie ma tego auta w necie, to czego się obawiam to korozja kielichów, w Galu 93 miałem z tym roboty, jak myślicie da się to zrobić i czy dużym kosztem? Zegary HC od Angola, i jeszcze ważna rzecz właściciel pisze że jak kupił to jeden nivomat był do wymiany i ze względu na cenę założył zwykłe amory i nowe sprężyny, dla mnie to lepiej ale czy tak się praktykuje i nie ma lipy?
Uploaded with ImageShack.us
Tomek - 21-03-2012, 22:15
pit77 napisał/a: | czy tak się praktykuje i nie ma lipy? |
tak się praktykuje
lipy nie ma
jest za to lipa z kielichami, ale to sam chyba widzisz
zegary HC od anglika, tak poza tym to golas
jeszcze link do ogłoszenia
[ Dodano: 21-03-2012, 22:15 ]
cena i opis
Anonymous - 21-03-2012, 22:17
lipa z kielichami i to bardzo mocna..... osobiście nie kupił bym tego auta.
tomek84 napisał/a: | jeszcze link do ogłoszenia |
pit77 napisał/a: | mam propozycje, nie ma tego auta w necie |
gołąb - 22-03-2012, 07:05
Ow mordę! A myślałem, że to ja mam lipę z kielichami
Tomek - 22-03-2012, 07:12
Derpin napisał/a: | osobiście nie kupił bym tego auta. |
nooo, ja też, no chyba, że za jakieś 2500 zł
Derpin napisał/a: | tomek84 napisał/a: | jeszcze link do ogłoszenia |
pit77 napisał/a: | mam propozycje, nie ma tego auta w necie |
|
zichu - 22-03-2012, 10:01
nie warto się bawić w naprawę takich kielichow?
Anonymous - 22-03-2012, 10:23
zichu, zależy za ile auto do oddania. ale jeżeli pit77, ma swoją sztukę w lepszym stanie i dostał opcje zamiany aut to po co sobie robić problemów ?
zichu - 22-03-2012, 12:15
chetnię się zamienię na mojego:D a może i bede musiał sprzedać bo cieżkie (finansowe) czasy się robia powoli:(
Jonny156 - 06-06-2012, 13:09
Witam
Tak się składa że to mój Galancik i nie jest taki golas jak pisał tomek84, nie posiada jedynie klimatronika, klima jest manualna i sprawdza się równie dobrze, poza tym posiada pełne wyposażenie, 4xel. szybki, szyberdach itp. (nie chce mi się wypisywać)
Auto posiadam 3 lata, sprowadzone z Niemiec, wpakowałem w niego sporo kasy, wymienione całe zawieszenie, amorki, sprężyny, łożyska, wahacze, drążki itp, zrobiony rozrząd, zapłon, i mnóstwo innych rzeczy, lubię jak wszystko działa jak należy, sekwencja lpg, auto bardzo zadbane, jedynie kielichy są do roboty.
Auto chciałem zamienić ponieważ już nie potrzebuję kombi (dziecko podrosło ) poza tym sedan zawsze bardziej mi się podobał w szczególności w połączeniu z V6. Auto wyceniłem przy zamianie na 8 tyś zł co uważam za uczciwą cenę, poza tym nie spieszy mi się ze sprzedażą....
Jak zobaczyłem dokładne fotki tego sedana na którego miałem się zamienić to mi się odwidziało
pozdro
|
|
|