To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Chciałbym zamienić na srebrne kombi 97, 2.0+gaz

pit77 - 21-03-2012, 22:11
Temat postu: [EAx 97-04] Chciałbym zamienić na srebrne kombi 97, 2.0+gaz
Chce zamienić sedana na kombi, mam propozycje, nie ma tego auta w necie, to czego się obawiam to korozja kielichów, w Galu 93 miałem z tym roboty, jak myślicie da się to zrobić i czy dużym kosztem? Zegary HC od Angola, i jeszcze ważna rzecz właściciel pisze że jak kupił to jeden nivomat był do wymiany i ze względu na cenę założył zwykłe amory i nowe sprężyny, dla mnie to lepiej ale czy tak się praktykuje i nie ma lipy?

Uploaded with ImageShack.us

Tomek - 21-03-2012, 22:15

pit77 napisał/a:
czy tak się praktykuje i nie ma lipy?

tak się praktykuje
lipy nie ma

jest za to lipa z kielichami, ale to sam chyba widzisz
zegary HC od anglika, tak poza tym to golas

jeszcze link do ogłoszenia

[ Dodano: 21-03-2012, 22:15 ]
cena i opis

Anonymous - 21-03-2012, 22:17

lipa z kielichami i to bardzo mocna..... osobiście nie kupił bym tego auta.

tomek84 napisał/a:

pit77 napisał/a:
mam propozycje, nie ma tego auta w necie

gołąb - 22-03-2012, 07:05

Ow mordę! A myślałem, że to ja mam lipę z kielichami
Tomek - 22-03-2012, 07:12

Derpin napisał/a:
osobiście nie kupił bym tego auta.

nooo, ja też, no chyba, że za jakieś 2500 zł

Derpin napisał/a:
tomek84 napisał/a:

pit77 napisał/a:
mam propozycje, nie ma tego auta w necie

:)

zichu - 22-03-2012, 10:01

nie warto się bawić w naprawę takich kielichow?
Anonymous - 22-03-2012, 10:23

zichu, zależy za ile auto do oddania. ale jeżeli pit77, ma swoją sztukę w lepszym stanie i dostał opcje zamiany aut to po co sobie robić problemów ?
zichu - 22-03-2012, 12:15

chetnię się zamienię na mojego:D a może i bede musiał sprzedać bo cieżkie (finansowe) czasy się robia powoli:(
Jonny156 - 06-06-2012, 13:09

Witam
Tak się składa że to mój Galancik i nie jest taki golas jak pisał tomek84, nie posiada jedynie klimatronika, klima jest manualna i sprawdza się równie dobrze, poza tym posiada pełne wyposażenie, 4xel. szybki, szyberdach itp. (nie chce mi się wypisywać)
Auto posiadam 3 lata, sprowadzone z Niemiec, wpakowałem w niego sporo kasy, wymienione całe zawieszenie, amorki, sprężyny, łożyska, wahacze, drążki itp, zrobiony rozrząd, zapłon, i mnóstwo innych rzeczy, lubię jak wszystko działa jak należy, sekwencja lpg, auto bardzo zadbane, jedynie kielichy są do roboty.
Auto chciałem zamienić ponieważ już nie potrzebuję kombi (dziecko podrosło ;) ) poza tym sedan zawsze bardziej mi się podobał w szczególności w połączeniu z V6. Auto wyceniłem przy zamianie na 8 tyś zł co uważam za uczciwą cenę, poza tym nie spieszy mi się ze sprzedażą....
Jak zobaczyłem dokładne fotki tego sedana na którego miałem się zamienić to mi się odwidziało ;)
pozdro