Outlander II GEN Techniczne - [II 2.0 DID] wyswietlacz radia - podświetlenie
tomm78 - 07-04-2012, 22:15 Temat postu: [II 2.0 DID] wyswietlacz radia - podświetlenie Witam kolegów. Mam taki problem z podświetleniem wyświetlacza radia. Po załączeniu świateł, podświetlenie przygasa. Czy ktoś z forumowiczów, może spotkał się z podobnym problemem. Czy problemem mogą być żarówki/diody podświetlające wyświetlacz, a dokładnie ich żywotność. A macie może jakieś rozwiązania, na polepszenie czytelności wyświetlacza w słoneczne dni. Pozdrawiam
lexus - 07-04-2012, 23:10
kolego to normalne ,ale można to zmienić pytaj w serwisie .Ja założyłem ledy do jazdy dziennej,i jest ok .poczzytaj wątek o ledach tam jest wszystko o tym co cie trapi
rezon - 08-04-2012, 17:38
tomm78 napisał/a: | . Po załączeniu świateł, podświetlenie przygasa. Czy ktoś z forumowiczów, może spotkał się z podobnym problemem. Czy problemem mogą być żarówki/diody podświetlające wyświetlacz, a dokładnie ich żywotność. A macie może jakieś rozwiązania, na polepszenie czytelności wyświetlacza w słoneczne dni. | Albo załóż światła dzienne albo niech ASO aktywuje Ci tryb skandynawski (włączone światła bez podświetlenia i będziesz miał rozwiązany problem.
|
|
|