To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Dyskusje o konkursach 2012

Misiek :) - 10-02-2012, 08:01

gulgulq napisał/a:
- wiatrówka i strzelanie do puszek

Trzeba zabezpieczyć i ustawić tak, aby żadne dziecko, zwierze oraz duże dziecko z promilami nie weszło na linie strzału.
Misiek :) napisał/a:
czy będą drużyny, jeśli tak to ilu osobowe.
- Jakie są wymagania (np piłka lekarska, plac 5x20m)

Morfi - 10-02-2012, 22:37

gulgulq napisał/a:
u nas szału nie ma:

- rzutki

To juz zarezerwowane - bylismy pierwsi :)

A wiatrowka na imprezeie masowej ? Czy to nie łamie jakis przepisów?

Blondi - 09-03-2012, 10:18

TRAWOR76, Twój pomysł jest EXTRA !! Trzeba zrobić skrzynkę z mocnego kartonu z dwoma dziurami na rece po bokach i tyle. Szybkie do wykonania i ciekawe.
Juiceman - 09-03-2012, 10:57

Z tego co pamiętam, ów konkurs miał branie w Wilkasach, tylko przypominam, że części najlepiej brać z dwóch miejsc, co by każdy mógł skorzystać mając pewność, że na swoje nie trafi xD
Wojciech Bogacz - 09-03-2012, 11:06

TRAWOR76 napisał/a:
myślę że rozpoznawanie części po omacku może być ciekawe(części mogę zorganizować:-) ,tylko dobrze zabezpieczyć przed podglądaniem

Też tak myślę, że to jeden z ciekawszych pomysłów :) Jestem za :)

TRAWOR76 - 09-03-2012, 13:57

Juiceman napisał/a:
Z tego co pamiętam, ów konkurs miał branie w Wilkasach, tylko przypominam, że części najlepiej brać z dwóch miejsc, co by każdy mógł skorzystać mając pewność, że na swoje nie trafi xD

z Maretzkym prowadziliśmy ten konkurs ,a części były ode mnie -tzn ja i Maretzky oczywiste nie biorą udziału:-)
troche trzeba z kurtyna powalczyć (sam karton mał-duża kuryna by nikt nie zaglądał,ewentualnie takie okienko zrobić można jak wydawka w barze:-), naszykowac, cos pomysle jakby co i się zrobi :wink:
dobrze też podział zrobić na Kobiety-Meżczyźni...wiadomo zachęta dla Pań i ogólnie wiemy z plci brzydkiej kto lepszy i że trudniejszy próg komu ...jeśli Maretzky zechce mozemy powtórzyć konkursa ,albo ktoś jak chce ja słuze gadzetami i pomocą w organizacji :)

Juiceman - 09-03-2012, 16:42

No ja też myślałem co by organizatorzy mogli wziąć udział ;-)
m6riano - 09-03-2012, 22:26

Cytat:
"wiem :) oglądam TVN Turbo :) "

dobre, dobre...;-)

Wojciech Bogacz - 10-03-2012, 15:28

m6riano napisał/a:
Cytat:
"wiem :) oglądam TVN Turbo :) "

dobre, dobre...;-)

Dobra dobra - bo jeszcze się nam Marian obrazi i nie zechce nawet za zdrowie wypić ;)

Tak czy inaczej - uważam pomysł ze zgadywaniem "co to za część" za świetny - sam mam sporo części i mógłbym też zabrać conieco i urozmaicić konkurs. Dla przykładu - czy to kolektor dolotowy od Carismy czy Galanta V6 ;) Ok - to byłoby za proste ;) Ale zawsze coś by się znalazło.

Co do konkursów bardziej sprawnościowych - cóż - te za kierownicą jeżeli już by się miały odbyć to moim zdaniem najpóźniej do południa - potem wszyscy będą już lekko procentowali.

Inne konkursy sprawnościowe - nie ma problemu - może nawet jak ktoś już nieco sobie pozwoli to nawet mu pomoże w takim czymś.

mjsystem - 10-03-2012, 16:34

Wojciech Bogacz napisał/a:
Tak czy inaczej - uważam pomysł ze zgadywaniem "co to za część" za świetny - sam mam sporo części i mógłbym też zabrać conieco i urozmaicić konkurs. Dla przykładu - czy to kolektor dolotowy od Carismy czy Galanta V6 Ok - to byłoby za proste Ale zawsze coś by się znalazło.

Ja mogę dać tylny zderzak od lacera X :mrgreen:
Chyba, że go sprzedam :roll:

Juiceman - 10-03-2012, 16:38

mjsystem napisał/a:

Hehehe i zmieść go pod kocem tak aby nikt nie widział :P hehe :mrgreen: :wink:

Wojciech Bogacz - 10-03-2012, 17:12

Juiceman napisał/a:
mjsystem napisał/a:

Hehehe i zmieść go pod kocem tak aby nikt nie widział :P hehe :mrgreen: :wink:

Na pewno nie zgadną ;) Kolektor dolotowy zdaje się będzie łatwiej schować :)

A może tak wziąć dwa ? Na przykład od 2.0 V6 i 2.5 V6 ? To byłoyby dopiero wyzwanie ;) Oczywiście Wszyca trzeba na starcie zdyskwalifikować bo za dużo wie ;)

Morfi - 10-03-2012, 21:03

Misiek :) napisał/a:
W tym temacie proszę moderatorów regionalnych
robicie ot :twisted:
Misiek :) - 09-04-2012, 12:33

Panowie, nieładnie. Sądzę, że czerwony medal by Was nie ucieszył.
Wydzielam z tematu gdzie miały być zgłaszane konkursy a nie dyskusje o tym

cwaniak - 09-04-2012, 19:37

Witam kolegów jestem posiadaczem karting HONDA 6,5 KM cos w tym stylu tylko mój jest bardziej z tuningowany a raczej zjeżdżony ( gokart jest również przerobiony do jazdy dla dzieci ) Wiec możemy go zawsze wykorzysta na ZLOCIE