To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - Szroty - Śląsk

ttomek551 - 13-04-2012, 07:57
Temat postu: Szroty - Śląsk
Witam mitsumaniaków ze Śląsk, czy moglibyście podać adresy jakichś dużych szrotów na Śląsku? Najlepiej jakby na tych szrotach były jakieś "miśki" i żeby można było sobie tam samemu wejść i się rozjerzeć ;) Ewentualnie może znacie jakieś szroty o podanych kryteriach blisko trasy nr 11 na odcinku Bytom - Poznań, bo wybieram się tam w sobotę, więc możnaby wstąpić przy okazji ;) Zgóry dzięki za namiary ;)
Major93 - 13-04-2012, 09:58

Chorzów II, Cwajka Ulica Składowa, naprzeciwko servisu Volvo
-||- ulica Janasa, równoległa do składowej, przy wulkanizacji, i garażach
Chorzów stary, legnicka, jak sie jedzie na maciejkowice trasa autobusu 22, jezeli ktos wie, to tam jest taki "park" staw czy zajazd mały ktory zwie sie Liga..
Ruda sląska, przy ul, Tunkla i Pordzika, niby komis ale to bardziej szrot, a moim zdaniem przykrywka do prania brudnych pieniedzy, napewno znajdziesz cos dla siebie...

pytanie, jak bys gdzies widzial skutery na zlomowcu to mi daj znac, potrzebuje tłumik, kolanko, manetke i linke do daco sasy 1995r, mało znany "piździk :P "

ttomek551 - 13-04-2012, 10:21

Ojj skuterów to nigdzie nie widziałem, ale widzę, że jeździsz Coltem, a na szrocie koło elektrociepłowni w Chorzowie były dwa Colty, Lancer i ten starszy Galant, więc jakbyś coś potrzebował to możesz tam podjechać ;) ja głównie szukam kratki halogenów do Carismy przed fl, więc dobrze by było znaleźć jakiś szrot z tą częścią ;) czekam na dalsze sugestie, gdzie mogę coś takiego znaleźć ;)
Major93 - 13-04-2012, 18:26

to ze ja do colta potrzebuje tajle to jest fakt, ale bardziej mi potrzeba pieniędzy, wiec jak masz jakąs prace dorywcza w godzinach 16-24 to ja chętnie, mam prawko kat b, moge robic prawie wszystko :) Albo jak bys slyszal ze ktos potrzebuje, np do pizzeri czy na stacje benzynową, to był bym Ci wdzieczny, a o szrocie na starym zapomnialem xD a to prawie obok mojego drugiego mieszkania :P a o tym colcie co tam stał, zielonkawy taki to juz 3tyg temu wiedziałem, chyba ze tera inne sa :D
ttomek551 - 13-04-2012, 19:46

Przedwczoraj były dwa Colty, a na stacjach to raczej masz zmiany po 12h ;) ale też zależy co potrzebujesz, bo przecież można iść kupić jedną rzecz, a dwie inne wynieść :D tym bardziej, że tam całkiem sporo sobie liczą :/
Major93 - 13-04-2012, 23:06

a gdzie nie licza sobie sporo? kazdy chce zarobic, na janasa np w chorzowie typ ten grubas jechany chcial za uzywke chlodnice do skody fav. 90 zł, bez wężyków i wiatraka :D a na starym mi ta pani Sonia powiedziala 20 zł z wiatrakiem, węzami i resztką płynu która sie wylala itak :D
zichu - 14-04-2012, 16:45

ttomek551, PW:)
ttomek551 - 07-05-2012, 19:34

Jak akurat trafisz na to co potrzebujesz na olmecie w Tarnowskich Górach to zapłacisz bardzo mało :) Tylko tam to głównie ople i volkswageny, ale tam co chwilę się zmienia stan, bo stare auta sa niszczone, a przyjeżdżają kolejne, więc trzeba celować ;)
Modo - 17-06-2014, 10:18

edit
anna rakowska - 06-07-2015, 16:16

Czołem, wracam z łowów:
- jest carisma II GDI ciemnozielona (skórzane fotele) na składowej 17 w Chorzowie (część wystawiona na allegro - Womar)
- carisma sedan I (LS) na legnickiej 63 srebrna - trochę jeszcze zostało do wzięcia :) (np. mechanizmy szyb elektrycznych)
Enjoy!

se7en - 06-07-2015, 16:28

jak ktos by widzial galancika E3 na złomie to prosze o info, to rzadkośc juz a czesci i tak zawsze sie przydadzą
mjsystem - 06-07-2015, 17:07

se7en napisał/a:
jak ktos by widzial galancika E3 na złomie to prosze o info, to rzadkośc juz a czesci i tak zawsze sie przydadzą

Był u mnie pod domem:
http://www.skup-zlom-kia.pl/kontakt.html
Jakiś miesiąc temu go widziałem.

se7en - 06-07-2015, 17:23

dzieki, zajrze czy jest jak czas pozwoli
mjsystem - 06-07-2015, 17:37

Zadzwoń najpierw :wink:
se7en - 10-07-2015, 15:22

bylem tam dzisiaj, przez tel mowili ze maja galanta... no i maja nowsza generacje niz ja mam ktora i tak stoi przygnieciona :)

a szkoda. tak liczylem na E3xA ;)

ale za to nie wyjechalem z pustymi rekami, zdobylem owiewke szyberu z sierry ktory pasuje p&p do galanta ;)

maja duzo felicii wiec jutro chyba wpadne po pare gratów :lol: :lol: