To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Pomoc w znalezieniu części(nazw części) najlepiej w regionie

bigking888 - 15-04-2012, 11:14
Temat postu: Pomoc w znalezieniu części(nazw części) najlepiej w regionie
Witam,

Proszę o pomoc w znalezieniu (może ktoś ma do odsprzedania) części(elementów) ze zdjęć poniżej, najlepijej w regionie, albo chcoiaż nazwy tych czesci aby znaleść na allegro.

Zdjęcia

osłona która zasłąnia tą dziure

Osłona prawa i lewa

Chodzi o dekielek

z góry dzięki.

radek79 - 15-04-2012, 12:58

nadkole z drugiego zdjęcia z avansa tylko w aso mitsu cena 560zł :mrgreen: trzeba się ratować podróbami z allegro niestety które nie bardzo pasują do tego zderzaka , dekielki do alufelg to jeszcze gorzej ,co do lewarka z pierwszego zdjęcia to daj ogłoszenie w dziale kupię może ktoś będzie miał towar bardzo chodliwy
bigking888 - 15-04-2012, 15:21

Za ten kawałek plastiku 560zł??<wow>, chcodzi mi o tą sama osłone z wlotami co jest oderwana od zderzaka
radek79 - 16-04-2012, 03:22

bigking888 napisał/a:
Za ten kawałek plastiku 560zł??<wow>, chcodzi mi o tą sama osłone z wlotami co jest oderwana od zderzaka

no niestety z avansem tak jest

Galant_2.0 - 16-04-2012, 11:08

Co chodzi o tą plastikową osłonę. Poszukaj na allegro z miśków na części, podzwoń i sie popytaj tylko tyle ze to będzie używane. Ja kupiłem do swojego 2 sztuki + osłona pod silnik i zapłaciłem kolo 100zł. i naprawdę w bardzo dobrym stanie.
radek79 - 16-04-2012, 19:51

Galant_2.0 napisał/a:
Co chodzi o tą plastikową osłonę. Poszukaj na allegro z miśków na części, podzwoń i sie popytaj tylko tyle ze to będzie używane. Ja kupiłem do swojego 2 sztuki + osłona pod silnik i zapłaciłem kolo 100zł. i naprawdę w bardzo dobrym stanie.

ze zwykłego gala nie pasuje do avansa