Forum ogólne - Książki z Urzędu Skarbowego z cenami rynkowymi
Daro - 25-04-2012, 11:21 Temat postu: Książki z Urzędu Skarbowego z cenami rynkowymi Ktoś pamięta, jaki tytuł toto ma? Gdzie to można kupić albo ściągnąć? Chodzi mi o to, gdzie Pani sprawdza, że za tanio kupiłem auto
jaca71 - 25-04-2012, 12:22
EuroTax?
marrok - 25-04-2012, 12:47
Infoexpert lub allegro
sam byłem świadkiem jak kupowałem moje pierwsze auto, samochodu nie było w żadnym katalogu to wio na allegro, a że tam też go nie znaleźli to dopiero uznali cenę z umowy
Daro - 25-04-2012, 15:12
To będzie chyba ten infoekspert. Można to gdzieś w ogóle dostać? Np. za początek roku dane albo coś w ten deseń? Z tego, co widziałem, to jest to jedna książka, ale nigdzie nie widzę na allegro czegoś takiego...
elektryk - 25-04-2012, 20:48
Mnie się wydaje że to jest jakieś wewnętrzne wydawnictwo Urzędu Skarbowego. Tajne nie jest, pewnie jak przyjdziesz się zapytać w urzędzie to podadzą Ci cenę. Mnie też się przyczepili że samochód za tanio kupiłem, żeby uniknąć problemów zapłaciłem podatek od ceny książkowej i w papierach wpisałem że brakowało paru elementów i musiałem polakierować zderzak.
cabaniarz - 27-04-2012, 21:41
Daro napisał/a: | To będzie chyba ten infoekspert. Można to gdzieś w ogóle dostać? Np. za początek roku dane albo coś w ten deseń? Z tego, co widziałem, to jest to jedna książka, ale nigdzie nie widzę na allegro czegoś takiego... |
spróbuj tu infoekspert
|
|
|