To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAxx 97-03] Galant 2.5 V6, 1998, granatowy, JAWOR

zichu - 10-05-2012, 21:11
Temat postu: [EAxx 97-03] Galant 2.5 V6, 1998, granatowy, JAWOR
Link do aukcji

Kod:
Kombi
Wersja:
VI
Rok produkcji:
1998
Przebieg w km:
160 000 km
Skrzynia biegów:
automatyczna
Moc:
165 KM (121 kW)
Pojemność skokowa:
2498 cm³
Rodzaj paliwa:
benzyna
Kolor:
niebieski-metallic
Liczba drzwi:
4/5
Status pojazdu sprowadzonego:
sprowadzony / nieopłacony
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji:
Niemcy
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna

Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy

Opis pojazdu:
AUTKO PRZYJECHAŁO NA KOŁACH DWA DNI TEMU JEST BEZWYPADKOWE SERWISOWANE I W STANIE IDEALNYM,AUTKO MA WYMIENIONE WSZYSTKIE CZTERY TARCZE PLUS KLOCKI W NIEMCZECH ROZRZĄD TEŻ PO WYMIANIE SILNIK I SKRZYNIA PRACUJE BEZ ZARZUTÓW POSIADA KLIMATRONIK SPRAWNY ŁADNĄ BANANOWĄ SKÓRE ELEK. FOTELE AUTO NIE WYMAGA WKŁADU FINANSOWEGO.WIĘCEJ INF. POD NR. 693398944

Doskonale sobie zdaje sprawę z tego ze wiekszość powie ze nie warto bo na galanta trzeba wydac przynajmniej 10 000zł. wiem o tym. wiem ze auto jest do oplat i wiem ze jest bez LPG. chciałbym tylko zeby ktoś pojechał go zobaczyć. może ktoś z samego Jawora jest? ja mam troszkę za daleko:)
a jak juz ktos go ogladal to tez prosze o opinie

Tomek - 10-05-2012, 21:26

bierz w ciemno
jak coś będzie nie tak, to na części go zrobisz i źle nie wyjdziesz

zichu - 10-05-2012, 21:28

brać w ciemno? dlaczego?
motke - 10-05-2012, 21:29

to ty jeszcze nie kupiłeś? A ja już myślałem że kupiłeś tamtego (nie pamiętam którego :P )
zichu napisał/a:
Doskonale sobie zdaje sprawę z tego ze wiekszość powie ze nie warto bo na galanta trzeba wydac przynajmniej 10 000zł. wiem o tym.

ale ten to już cenowa przesada, bliżej mu do połowy tej ceny.
Ciekawe za ile musiał go sprzedający kupić.

zichu - 10-05-2012, 21:33

wiesz wystarczy obejrzeć ceny na ale drogo. w porownaiu z tamtym rokiem to ceny gali poszly bardzo w dół. juz nie sa srednio na poziomie 7-8 tysi ale bardziej 5-6. mówie o wersjach przed liftem. motke, do tego dochodza jeszcze oplaty i LPG wiec cena juz robi się w miarę "normalna". co prawda dalej daleko do 10 kPLN ale tak jak mówie ceny sa teraz o wiele niższe. Wiem ze nie są w stanie Gala Custuma albo Derpina no ale cóź-sie nie ma tyle gotówki:)
motke napisał/a:

Wysłany: Dzisiaj 21:29     
to ty jeszcze nie kupiłeś?
nie kupiłem bo mi sie nie spieszy z tym:) obecnie nie potrzebuję na koniecznie auta:) i tak 2 razy dziennie wychodze na spacer z dzieckamiem na miasto wiec sprawy załatwiam przy okazji:)

[ Dodano: 11-05-2012, 21:28 ]
To co? obejrzy go ktoś?

KaWu - 15-05-2012, 12:14

zichu napisał/a:
To co? obejrzy go ktoś?

a tak bardzo jestes zainteresowany tym modelem z aukcji :?:

zichu - 15-05-2012, 12:53

wiesz wczoraj znalazlem carismę i dzisiaj pojadę ją kupić:)

[ Dodano: 15-05-2012, 13:28 ]
DO PANA MODA OWCZARA
Czytaj posty a nie pisz głupoty:/ lamiesz regulamin a poźniej zamykasz tematy:/ super dajesz przykład.

nie napisalem ze mnie nie było stac na utrzymanie Galanta tylko ze nie miałem pracy i kasa się skończyla wiec go sprzedałem zeby miec na zycie a to chyba róźnica, nieprawdaż? z resztą moja sprawa czego szukam i raczej nic Ci do tego...
ten temat tez zamknij tylko nie komentuj bo jak nic nie wnosisz do tematu to nie pisz

Owczar - 15-05-2012, 15:04

zichu, mam nadzieję, że wiesz, że należy Ci się ostrzeżenie za wycieczki osobiste?

Tym razem zignoruję, ale kolejne uwagi nie przejdą bez echa.

zichu napisał/a:
Czytaj posty a nie pisz głupoty:/ lamiesz regulamin a poźniej zamykasz tematy:/ super dajesz przykład.

No właśnie czytam i widzę to co inni też zauważyli.

zichu napisał/a:
nie napisalem ze mnie nie było stac na utrzymanie Galanta tylko ze nie miałem pracy i kasa się skończyla wiec go sprzedałem zeby miec na zycie a to chyba róźnica,

A jaka to różnica? Czy permanentnie nie było Cię stać czy tymczasowo, to ja przecież nie wnikam. Napisałem to co sam pisałeś.

zichu napisał/a:
z resztą moja sprawa czego szukam i raczej nic Ci do tego...

Zamieszczałeś linki do tak skrajnych aut i nie wykazywałeś zainteresowanie kupnem, tylko pogaduszkami o nich.

zichu napisał/a:
ten temat tez zamknij tylko nie komentuj bo jak nic nie wnosisz do tematu to nie pisz

A i owszem, zamknę :) Jeśli masz jakieś uwagi co do mojej działalności to pisz skargi do adminów.