To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Wagon Ogólne - Co mi powiecie

Anonymous - 15-12-2006, 20:58
Temat postu: Co mi powiecie
Cześć,

Jestem już szczęśliwym posiadaczem jednego miśka - Sigmy kombi i sobie pomyślełem dlaczego by nie spróbować z nastepnym - dla żonki. Znalazłem coś takiego taniego http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2001406
i stad moje pytanie....
jak się sprawują takie silniki i jak to jeździ. Po 3 litrowej sigmie trudno będzie pewnie dogodzić TD - owi ale może się wypowiecie.... Może ktoś już oglądał to auto, ja się chyba jutro wybiorę. Trochę ktoś się nie wyrobił i się zaparkował w d.... ale to najmniejszy problem. Zależy mi na opinii czy do bagażnika żonka spokojnie pomieści Cane Corso i trochę bagaży????? Jak z żywotnością tych silników....

Pozdrawiam

Anonymous - 16-12-2006, 05:47

"Przepraszamy - ogłoszenie nie zostało znalezione.
Mogło zostać już usunięte lub podany numer ogłoszenia jest nieprawidłowy"

Link już nie działa :|

Anonymous - 16-12-2006, 07:41

Mitsubishi Space Wagon 2.0 TD z 95 roku
delikatnie uszkodzony zderzak z prawym tylnym błotnikiem.

Zależy mi na Waszych opiniach jak się sprawuja te silniki i oczywiście te samochody. Jak ze spalaniem. jak z częsściami do nich - tak samo jak do Sigmy... :lol:

fakt - ogłoszenie zostało ściagnięte już z tablicy....

Anonymous - 17-12-2006, 12:03

Pisane już niejednokrotnie że silnik 2.0 TD 4D68 to nieudana konstrukcja.
MSW to wdzięczne auta z reguły robiące za samochody rodzinne (i w tej roli sprawdzają się znakomicie).
Spalanie w zależności od silnika, ale trzeba liczyć 9-10l/100km, części dużo i w miarę łatwo dostępne (pomijając deficytowe części jak np. halogeny).