To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - Woda w tylnej klapie?

piwkotom - 19-09-2005, 11:59
Temat postu: Woda w tylnej klapie?
Witam, własciwie caly czas mam ten problem. Jak troche popada to po otwarciu i podniesieniu klapy mniej wiecej na polowe wysokosci leje mi sie woda w okolicach zamka. Troche mnie to wkurza bo nie dosc ze trzeba czekac z zaladunkiem to jeszcze na dodatek nie wiadomo co tam sie dzieje w srodku :( Dzisiaj wylalo sie z pol litra i powiedzialem: dosc! Co ciekawe nie zbiera sie w lampach, przez uszczelke szyby tyle by sie nie nalalo wiec nie wiem o co chodzi. Moze ktos ma jakis pomysl? Rozbieranie tego wszystkiego nie bardzo mi sie usmiecha :(

1.8 GLX HB '96

Anonymous - 19-09-2005, 12:03

A może puszczaj± uszczelki pod lampami, tzn. między lamp± a pasem tylnym? Tam sa - o ile mi sie dobrze wydaje - uszczelki przypominaj±ce w dotyku g±bkę.
Matejko - 19-09-2005, 13:08

piwkotom sciagnac plastiki z klapy bagaznika to minuta roboty, wyjac polke zapakowac sie do auta, a na zewnatrz niech ktos leje z weza zobaczysz gdzie leci wg mnie puscila uszczelka gdzies przy szybie i scieka do klapy

jakto murzyn ktory nie rozumial
woda scieka i pies scieka :mrgreen:

TNT - 19-09-2005, 13:53

Tak jak mowi matejko rozebrac klape z plastikow to szybka sprawa moze puszcza przy listwie z zamkiem mi sie odkrecila tam srubka i piszczalo okrutnie najlepiej rozbebeszyc i zajrzec to najszybciej bedzie.
Matejko - 19-09-2005, 14:59

TNT spryskiwacz jest w dachu przeciez :P

a woda leci przez dziure na silniczek od wycieraczki :P :twisted:

piwkotom - 19-09-2005, 17:00

No normalnie thx wszystkim ;) w weckend bede rozbebeszal :D 8)
Poza tym to scie sie zlecieli jakbym wodke darmowa rozdawal, ale to mile :oops: :mrgreen: :lol:

young - 20-09-2005, 17:50

Nooooo dooobrzee, czyli już się nie wywiniesz :lol: To gdzie i kiedy ta wódka ?? :D

Dobrze, że mam do Ciebie blisko :D