To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Lancer CB0 - [CB4W 1.6] Szyba przednia do Lancera kombi `95r

Anonymous - 15-12-2006, 23:38
Temat postu: [CB4W 1.6] Szyba przednia do Lancera kombi `95r
Witam!
Trzasnęła mi szyba czołowa w moim miśku :( . Ma ktoś orientację gdzie takową (zieloną) można w trójmieście lub okolicy dostać? Obdzwoniłem parę warsztatów ale wszyscy twierdzą, że nie sprowadzają zielonych.

raddex - 18-12-2006, 14:56

Niestety są tylko niebieskie bodajże.

A czy może być używana, bo w Gdańsku gość rozbierał właśnie Lancera kombii i to rocznik '95 na części. Kurcze nie spisałem sobie tylko telefonu. Jak go znajdę to dopisze do tego posta.

Anonymous - 18-12-2006, 17:05

Byłbym Ci super wdzięczny bo zielona szybę znalazłem tylko w Poznaniu ale koszt wysyłki przekracza wartość szyby.
Rafal_Szczecin - 18-12-2006, 17:31

a nie warto zalozyc nowa ? koszt to kolo 3 stowek .
Anonymous - 18-12-2006, 19:38

Pewnie że warto tylko w trójmieście nikt nie sprowadza szyb do lancera w kolorze zielonym a u mnie wszystkie szyby są zielone i niebieska mi ni jak nie pasuje.
DanielBogusz - 16-06-2010, 18:05

Hej. Nie wiecie czy szyba z Lancera 92-95r będzie pasowała do Lancer kombi z 98r? Nadwozie raczej to samo, tylko czy te cm się zgadzają....proszę o szybką odpowiedz. pozdrawiam

no i znalazłem szybkę w siedlcach, już mam w domu, myślę że tanio - zieloną. Gdzieś trzeba ją wstawić będzie i w końcu skończą się głupie komentarze. :twisted:

tomekk - 21-06-2010, 22:09

powinna pasować, ta szybka z siedelc była na alledrogo chyba ze 2 tygodnie jak nie lepiej - pytanie, skąd wiem? no niestety od niedawna jestem nieszczęśliwym posiadaczem pękniętej szybki od (uwaga...) słońca:/ pękło jak słonce biło w tamtym tygodniu wiosenne/letnie rekordy temperatury w miejscu po kamyczku:/ a to miejsce miałem zaklejone w zakładzie i trzymało rok.:/

nowa nordglasa 250 niebieska, a pilkingtona 290 (chyba zielona) i 100zł montarz - takie ceny u mnie, a zanim się za to zabiorę, to dawno będą wakacje, na razie mam nadzieję policja dowodu nie zabierze:P

DanielBogusz - 22-06-2010, 11:07

Wstawiłem tą używkę, powiem tak...szyba młoda nie jest, ma dużo takich micro dołeczków, liczę też, że jakoś będzie się trzymała. 100zł wiadomo dużo nie jest, tylko to nieszczęsne wstawianie kosztuje.R :roll:
tomekk - 22-06-2010, 21:04

możesz zainteresować możliwością polerowania jej, poczytaj o tym w sieci, wpisz polerowanie szyby/reflektorów itp. coś na pewno znajdziesz, jakiś opis
DanielBogusz - 22-06-2010, 21:17

Dzięki, sprawdzę temat. nie słyszałem o polerce szyby.