MitsuManiaki.com - Czy można?
tomusn - 19-09-2005, 14:46 Temat postu: Czy można? W związku z nowym autem Patryka Firebeego, wszedłem na stronę i forum BMW. Gnany ciekawością, pooglądałem sobie troszkę. Jako że nie znam się na modelach tejże marki (jak zresztą na żadnej innej) szukałem opisu tych ich E** i 3**, 5**, 7** i ile ich tam jeszcze było...
Pomyślałem więc, że ma naszej (brzmi dumnie) stronce w sekcji modele nie powinny być tylko nowe auta, ale może jakaś synteza wszystkiego (może nie) co popełniło mitsu (post Kordiana - super ), myślę o czymś takim: małe zdjęcie (300 szerokość), opis 3 linijki. niech laicy wchodząc na stronkę coś się dowiedzą.
Na stronie BMW był też arkusz XLS z danymi technicznymi - no o to nie śmiem prosić.
My mitsumaniaki sobie znajdziemy na forum, ale inni?
Z poważaniem
Hubeeert - 19-09-2005, 15:11
coś takiego ???
tomusn - 19-09-2005, 16:14
jes, tylko na stronie głównej i o modelach wszystkich, mniej tekstu może..., takie kompendium z wiedzy ogólnej o modelach, w końcu strona klubowa to nie tylko forum
TNT - 19-09-2005, 16:15
O to by bylo genialne tylko wiecej modeli np kundel
Firebee - 20-09-2005, 22:15
Jasne, że można! Pracujemy nad tym i nad paroma innymi projektami, co prawda nie chciałem nic mówić, dopóki nie będzie zrobione:) Więc możecie być pewni, że pracujemy nad historią każdego z modeli Mitsubishi i jak już będzie gotowa wrzucimy na stronę główną...
Doskonale wiem, że Klub Mitsumaniaków to nie tylko forum i pracujemy cały czas nad tym, by aktualizować serwis!
Pozdrawiam
Firek
|
|
|