To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Paranoja - nie wolno podawać adresu www.UEFA.com

Hubeeert - 14-06-2012, 14:17
Temat postu: Paranoja - nie wolno podawać adresu www.UEFA.com
http://www.regiofutbol.pl...ie-sie-toba-sad

Taka ciekawostka - czekam na wezwanie na rozprawę :mrgreen:

mkm - 14-06-2012, 16:31

Napisz wprost, że chcesz jechać do Szwajcarii :mrgreen:

Tu też o tym:
http://technologie.gazeta...0,11827562.html

fergul11 - 14-06-2012, 16:55

Pelna komercja i nastawienie na maxymalne zyski $$$
Jako ciekawostke powiem wam ze swego czasu radni miasta Lodz chcieli uchwalic ze wszystkie instytucje posiadajace w nazwie "LODZ"(sorry mam ang klaw.) maja z tego tytulu wnosic comiesieczna oplate za powiedzmy dzierzawe nazwy miasta .Byla propozycja zeby Radio Lodz nazwac Radio Kajak .

JCH - 14-06-2012, 20:36

Zdaje się, że założyłem wątek EURO 2012..... I co teraz ze mną będzie :?: :x :cry:

Widzicie do jakich absurdów dochodzi w tej dyscyplinie :?:
Jasne, że to przez ludzi i instytucje zajmujące się tym no ale oni sprzedają "produkt" a ktoś to jednak "kupuje".

i9i - 15-06-2012, 01:11

JCH napisał/a:
Zdaje się, że założyłem wątek

No to Jacku czapa, jak fart pozwoli to się na korytarzu miniecie z Hubertem :mrgreen:

A tak na poważnie to niedawno oglądałem reportaż o paniach lekkich obyczajów na telefon i tam na pytanie dlaczego podczas ERŁO 12 (za to chyba temida mnie nie drapnie) cena usługi będzie wyższa, "Pani" w słuchawce odpowiada: Skoro wszyscy zarabiają na euro to dlaczego ja mam nie zarobić? Co moim skromnym zdaniem, bez zbędnego komentarza określa po co organizuje się wspomnianą już imprezę i do czego została stworzona też już wspomniana organizacja.

A realnie sprawę ujmując przy takim natłoku wszelakich piłek, chorągiewek i emblematów związanymi z europejskimi mistrzostwami piłki kopanej to trzeba by mieć niewiarygodnego pecha by wychwycili, który produkt, wpis czy odnośnik został użyty bez zgody i certyfikatu od Platiniego :mrgreen:

Uwex - 15-06-2012, 09:25

i9i napisał/a:
bez zgody i certyfikatu od Platiniego

a on to nie jest zastrzeżony ? :lol:

Hubeeert - 15-06-2012, 09:30

Hmmm
EURO 2012
Platini
www.uefa.com
www.euro2012.com

:P

Teraz to już na pewno mnie drapną :D

gulgulq - 15-06-2012, 12:27

ogłaszam ze wszelkie użycie nazwy gulgulq bez moje pisemnej zgody i dobrowolnej opłaty na moje konto :P jest zabronione :mrgreen: :mrgreen:
simij - 21-06-2012, 09:11

To już dawno nie jest sport...niestety