Zachodniopomorskie - Spotkajmy się: propozycje gdzie i kiedy :)
szuwar - 19-06-2012, 11:54
a ja troszeczkę z innej beczki, może by tak spotykać się cyklicznie na grilu, w knajpie, na kartingu raz np na miesiąc lub dwa miesiące, wzorem naszych np pomorskich kolegów....
miejsce spotkania uzależnione od pogody i chęci ... może udałoby się Was kiedyś ściągnąć i do Koszalina
Co myślicie o takim rozwiązaniu ?
volve - 19-06-2012, 12:16
szuwarku wszystko jest do opracowania Myślę, że zapewne chwilkę pogadamy o tym na spocie
offca - 19-06-2012, 12:54
Jak najbardziej dobry pomysł Do Koszalina też się chętnie wybierzemy A może by coś w Mielnie pomyśleć, jak już będziemy w okolicy
Grill już będzie drugi, więc jakąś cykliczność już mamy
Z Yoshiko myślałyśmy o wyjeździe do Przelewic nawet, ale jak sprawdziłam, to za ognisko musimy zapłacić 50zł za godzinę, korzystanie z grilla jest darmowe (węgiel swój oczywiście), ale nie wiadomo jak z czystością rusztu tam jest, no i nawet jednego piwka wypić nie można, bo na terenie ogrodu jest zakaz spożywania alkoholu
Yoshiko - 19-06-2012, 13:08
offca napisał/a: | Do Koszalina też się chętnie wybierzemy |
szuwar napisał/a: | może by tak spotykać się cyklicznie na grilu, w knajpie, na kartingu raz np na miesiąc lub dwa miesiące |
no nareszcie bo jak kurcze rzuciłam takie samo hasło to zaginęło w tłumie i jakoś nikt nie zwrócił na nie uwagi
dokładnie przecież można by zajechać i do szuwara
chociaż raz spróbujmy się zorganizować na jednodniowy spot po za naszymi rejonami
Pogorzelica się nie liczy bo to zlot
a na temat spotkań w knajpie kręgielni itp to też już o tym wspominałam
offca - 19-06-2012, 13:25
Tylko przy tym szuwara chyba nie było
volve - 19-06-2012, 13:34
Yoshiko napisał/a: | bo jak kurcze rzuciłam takie samo hasło to zaginęło w tłumie i jakoś nikt nie zwrócił na nie uwag |
O wypraszam sobie - pamiętam, że Ciebie popierałem
szuwar - 19-06-2012, 14:21
Tylko jeszcze jedno ale ... sami sobie zgotowaliśmy nieformalny rozłam w naszej lokalnej grupie, mam nadzieję, że wszyscy razem będziemy raz na jakiś czas spotykać się a nie spot tu a inni tu .....
Mniemam, że wszyscy zrozumieli o co mi chodzi ....
JacekeR - 19-06-2012, 15:16
Propozycja zacna i warta rozważenia , a może zaplanować kalendarz spotkań wraz z podziałem na mikrorejony (Szczecin, Koszalin, Stargard itp....). Te mikrorejony były by organizatorami spotkań. Np.... Szczecin organizuje spotkanie na torze kartingowym w dniu ........ o godzinie ........ , plan spotkania................. + niespodzianki.
Może być???
Olek - 19-06-2012, 16:13
JacekeR napisał/a: | Propozycja zacna i warta rozważenia , a może zaplanować kalendarz spotkań wraz z podziałem na mikrorejony (Szczecin, Koszalin, Stargard itp....). Te mikrorejony były by organizatorami spotkań. Np.... Szczecin organizuje spotkanie na torze kartingowym w dniu ........ o godzinie ........ , plan spotkania................. + niespodzianki.
Może być??? |
Jak dla mnie bardzo fajny pomysł
Powiedziałbym, że wspaniały
JacekeR - 19-06-2012, 17:25
Wazelina
r@f@l - 19-06-2012, 18:56
nie chcę nic mówić ale ja też was do siebie zapraszałem jeszcze jesienią nad jezioro na ognisko moja propozycja dalej aktualna
JacekeR - 19-06-2012, 21:25
r@f@l spoko damy radę , zmówimy się co i jak nad Miedwiem i podjedziemy.
r@f@l - 19-06-2012, 22:09
no, ja myślę:)
Yoshiko - 20-06-2012, 10:57
Dla przypomnienia !!!!
Jeżeli są chętni na flagi Mitsumaniakowe to zapraszam do tematu http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0
kimo - 27-06-2012, 16:45
Zapraszam do Kołobrzegu
|
|
|