Outlander I GEN Techniczne - Za mało miejsca na nogi
Bluedog - 22-06-2012, 15:05 Temat postu: Za mało miejsca na nogi Witam kolegów - mam zamiar przejąć od ojca jego Outlandera 2.4 mivec. Wszytsko jest git poza jedną sprawą - mam 183 cm wzrostu ( więc przeciętnie ) i nie mogę wygodnie usiąść. Przydałoby się, żeby fotel dało się cofnąć z 10 cm do tyłu. Czy jest na to jakiś patent, czy wszystkim wygodnie?
tomusn - 22-06-2012, 15:08
jako kierowca czy pasażer?
Maddox - 22-06-2012, 16:51 Temat postu: Re: Za mało miejsca na nogi
Bluedog napisał/a: | Witam kolegów - mam zamiar przejąć od ojca jego Outlandera 2.4 mivec. Wszytsko jest git poza jedną sprawą - mam 183 cm wzrostu ( więc przeciętnie ) i nie mogę wygodnie usiąść. Przydałoby się, żeby fotel dało się cofnąć z 10 cm do tyłu. Czy jest na to jakiś patent, czy wszystkim wygodnie? |
hmm, co jak co, ale z ilością miejsca w Outku raczej nie ma problemu, ani z przodu ani z tyłu. Ja mam 177, wiec mniej od Ciebie, ale jak sobie ustawie fotel, to widze, ze jest jeszcze zapasu, zeby go cofnac.
mitch2000 - 25-06-2012, 08:49
Ja mam 191 cm wzrostu siedzi mi się wygodnie i jeszcze jest możliwość odsunięcia fotela. Może masz uszkodzony fotel i nie odsuwa się do końca, albo mega długie nogi:)
elektryk - 25-06-2012, 13:53 Temat postu: Re: Za mało miejsca na nogi
Maddox napisał/a: | hmm, co jak co, ale z ilością miejsca w Outku raczej nie ma problemu, ani z przodu ani z tyłu. Ja mam 177, wiec mniej od Ciebie, ale jak sobie ustawie fotel, to widze, ze jest jeszcze zapasu, zeby go cofnac. | Zgadzam się z przedmówcą, ja mam 176cm i jeszcze dużo możliwości odsunięcia fotela. Natomiast problem jest z ustawieniem kierownicy, ja muszę ustawić na maksymalnej wysokości, a wtedy górna krawędź kierownicy zasłana mi niektóre kontrolki (np od świateł długich) i prędkościomierz w okolicy 100-120km/h.
|
|
|