To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - [Cari 1.6] woda w środku

germangretka134 - 24-06-2012, 22:41
Temat postu: [Cari 1.6] woda w środku
witam moj problem polega na tyn ze jak pada deszcz to mii sie zbiera na podłodze od strony pasazera z tyłu tez dopiero dzisiaj to zauwazyłem wczesniej tez padało i takich akcji nie było patrzyłem wszedzie po uszczelkach po szybach i nic wszystko suche a na dywaniku woda i to duzo wody napewno nie z silnika bo leje płyn bardzo dziwna sprawa moze juz ktos miał taki problem prosze o podpowiedz dzieki
sniegu - 25-06-2012, 01:04

może próg pod plastikiem zjadła rdza :P
żarcik taki
a na poważnie to jedź na myjnie a jeżeli masz dom z dostępem do węża to lepiej, wsiądź do auta i niech druga osoba leje po aucie a ty patrz skąd ta woda się zbiera jeżeli się nie zbiera to może faktycznie coś z podłogą się zadziało najlepiej rozbierz wykładzinę w tym niejscu

robertdg - 25-06-2012, 07:55

Może przeciekać szybą czołową, ścianą grodziową, uszczelką drzwi bocznych, trzeba rozebrać i sprawdzić pod wężem.
ahalek23 - 25-06-2012, 09:46

A czy kolega ma w przednich drzwiach zamontowane głośniki ? Bo czasem się zdarza że gdy auto stoi troszkę przechylone to woda dostaje się do środka po głośniku w przypadku gdy po montażu nie posklejano foliowej osłony za boczkiem w drzwiach.Prostym sposobem jest lanie wody z węża ogrodowego na auto i wtedy można dość łatwo to zlokalizować ważne żeby tej wody były spore ilości
mateelv - 25-06-2012, 14:04

A sufit masz suchy?
germangretka134 - 27-06-2012, 21:36

tak sufit mam suchy to tak wyglądało jakby ktos specjalnie wylał po 5 litrow wody na podłoge sprawdze na myjni