To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - [Cari 1.8 GDI] Gdzie dostać taki plastik na przedni zderzak?

kamil.burczyk - 25-06-2012, 09:16
Temat postu: [Cari 1.8 GDI] Gdzie dostać taki plastik na przedni zderzak?
Mam Carismę 1.8 GDI po lifcie. Ma ona niestandardowe zderzaki z przodu i z tyłu. Ten przedni jest dość niski i dodatkowo ma czarną plastikową belkę na środku, jak na zdjęciu:

Jako że plastik jest już dość obdarty to chętnie bym go wymienił. Chodzi mi o tę samą czarną część, która jest przykręcona wkrętami do srebrnego paska pod zderzakiem. Próbowałem szukać na allegro i stronach z tuningiem, ale nie wiem nawet zbytnio jak sformułować zapytanie. "Zderzak" to nie jest, "listwa" zwraca przeważnie plastiki do drzwi. Może komuś się kiedyś rzuciło w oczy ? Od razu uprzedzam, że nie jestem żadnym fanem tuningu, po prostu to co mam stało się nieestetyczne.

mlun - 26-06-2012, 00:00

Nie wiem czy to nie jest element dokładki całej a wtedy może być problem z kupnem tej części. Nie możesz tego zdjąć lekko wyczyścić i pomalować?
Master - 26-06-2012, 00:36

http://www.spojler.com.pl...s_rok=0&s_kat=0

wyślij zapytanie tutaj

carbon4all - 17-07-2012, 22:18
Temat postu: Re: Gdzie dostać taki plastik na przedni zderzak?
kamil.burczyk napisał/a:
Mam Carismę 1.8 GDI po lifcie. Ma ona niestandardowe zderzaki z przodu i z tyłu. Ten przedni jest dość niski i dodatkowo ma czarną plastikową belkę na środku, jak na zdjęciu:

Obrazek

Jako że plastik jest już dość obdarty to chętnie bym go wymienił. Chodzi mi o tę samą czarną część, która jest przykręcona wkrętami do srebrnego paska pod zderzakiem. Próbowałem szukać na allegro i stronach z tuningiem, ale nie wiem nawet zbytnio jak sformułować zapytanie. "Zderzak" to nie jest, "listwa" zwraca przeważnie plastiki do drzwi. Może komuś się kiedyś rzuciło w oczy ? Od razu uprzedzam, że nie jestem żadnym fanem tuningu, po prostu to co mam stało się nieestetyczne.

Jesli podeslesz mi dokladniejsze zdjecia ( od spodu ) i przyblizone wymiary moge wycenic Ci taka dokladke z wlokna weglowego ( prawdziwego carbonu )

pisz na PW lub carbon4all@o2.pl

robert78 - 01-09-2012, 13:28
Temat postu: Re: Gdzie dostać taki plastik na przedni zderzak?
kamil.burczyk napisał/a:

Obrazek

ja chetnie bym chcial dostac takie zderzaki do przodu i tylu niestety jest ich malo
SHARK1979 - 03-09-2012, 21:04

kamil.burczyk napisał/a:
Może komuś się kiedyś rzuciło w oczy ? Od razu uprzedzam, że nie jestem żadnym fanem tuningu, po prostu to co mam stało się nieestetyczne.

Obklej Carbonem3D mega efekt :D