To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0 Elegance Kostrzyn nad odrą 2001r. Pro

skobalt - 26-06-2012, 23:11
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.0 Elegance Kostrzyn nad odrą 2001r. Pro
Witam! Co myślicie o tym galancie? Poszukuję galanta powyżej 2000 roku w sedanie. Znalazłem to ogłoszenie i jestem ciekawy co powiedzą na ten egzemplarz eksperci. Jak się połapię w tym fotosiku to wstawię konkretny opis i zdjęcia w tej chwili załączę tylko link z ogłoszeniem. Z góry dziękuję i pozdrawiam

http://otomoto.pl/mitsubi...-C23912799.html

Oto zdjęcia:

Cechy zewnętrzne:

alufelgi, światła przeciwmgłowe
Bezpieczeństwo:

ABS, ASR, autoalarm, poduszki powietrzne
Komfort:

el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, tapicerka welurowa, podgrzewana przednia szyba
Historia:

bezwypadkowy
Opis pojazdu

WITAM!!!

Sprzedam pięknego Mitsubishi Galant w wersja ELEGANCE, auto jest w b.dobrym stanie tecnicznym oraz wizualnym. Auto ma oryginalne przejechnane 163000km potwierdzone książką serwisową. Wiecej informacji chetnie udziele Państwu pod numerem TEL.507404862.
Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.

Polska, Kostrzyn nad Odrą (woj. lubuskie)

tel.:
+48 wyświetl numer

Napisz do sprzedającego
Numer ogłoszenia C23912799
Ogłoszenie wyświetlano 2713 razyWydrukuj ofertę

fj_mike - 27-06-2012, 22:58

Tył auta wydaje się mieć inne odcienie od reszty. W sumie to nic nowego, jeżeli miał robione nadkola tylne.
Auto wygląda dobrze, wnętrze także jak na ten przebieg (lub zbliżony).
Pojedź i przyjrzyj mu się dokładnie skoro polujesz na dwulitrówkę. Myślę, że warto.