To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Wizytówki klubowe?

piwkotom - 21-09-2005, 20:46
Temat postu: Wizytówki klubowe?
no wlasnie?
bo czasem to az reka swierzbi coby siegnac do kieszeni i wtyknac za wycieraczke ;)
wiem ze tamat sie pojawil ale jakos tak byl i znikl, chyba ze znowu szukaczki nie umiem obsluzyc :oops:
8)

qrcze, strzelilem orta i dopiero teraz zauwazylem :oops:

Efa! - 21-09-2005, 21:58

Hhmmmm... Do tej pory każdy radził sobie właściwie sam z ulotkami i wizytówkami - po prostu brało się logo, wpisywało adresik i drukowało samodzielnie. Ale właściwie może ktoś zrobi projekt, co myślicie, Maniaki?

A każdy zainteresowany będzie mógł sobie ściągnąć wizytówkę (ew. otrzymać pocztą e-mail od twórców/"zarządu") w formie pliku graficznego i wydrukować.

piwkotom - 21-09-2005, 22:18

mozna i tak, tylko to troche takie pospolite ruszenie ;)
nie mowie ze ktos ma mi to dac ale moze warto by bylo ustalic jakis jednolity wzor, wydrukowac, ja chetnie kupie, no i z fasonem by bylo :D

luk_szc - 22-09-2005, 00:28

Temat ulgnoł w mule :shock: coś na ten temat było - ja mam jeszcze stado z poprzedniej edycji od Stefana ale adresik mocno się nie zgadza ( ładne , lakierowane itp) Fajnie by było :D
TNT - 22-09-2005, 03:02

Robime zrzutke i do dziela. Nadworni graficy MITSUMANIAKOW prosimy o propozycje wizytówki. Nalezy ustalic osobe odpowiedzialna za produkcje i jej wyslac pieniazki.
Firebee - 22-09-2005, 10:03

Dokłanie tak.. Poprosimy chętnych do wrzucenia propozycji mitsuwizytówek, wybierzemy najciekawszą i bierzemy się do produkcji..
Jeśli ktoś może tańszym kosztem wydrukować wizytóki niech da znać..
Pozdrawiam
Firek

Bartek - 22-09-2005, 11:06

Daje znac :) - przyslijcie projekt i mozemy dzialac
Firebee - 22-09-2005, 11:55

Nio to wszystko jasne:) Wrzucajcie projekciki, Bartus wycenia, podaje swoje konto i mamy sliczne wizytoweczki:)
Pozdro
Firek

piwkotom - 22-09-2005, 17:19

Logo juz mamy wiec nie powinno byc chyba wielkej roboty z tym, umiejetnie i z ikra polaczyc logo z adresem i gra gitara :) tak se dedukuje tylko ;)
sam bym cos zrobil ale mi slon nadepl nie tylko na ucho ale i na oko..... niestety :(
moze zmobilizowali by sie ci misiomaniacy co brali udzial w konkursie na logo? bylo duzo ciekawych pomyslow :roll: :D

Moominek - 23-09-2005, 13:33

A może mała przeróbka tej, która funkcjonowała na forum MMC, co?? 8) :wink:
raddex - 23-09-2005, 21:31

jezeli potrzeba, to tez moge pomoc, w koncu w rodzinie drukarnia jest, tylko projekt potrzebny
piwkotom - 28-09-2005, 00:37

no i temat upadl, a szkoda :( :? :shock: :x :cry: :evil: :?:
no nic bedziemy wciskac ludziom za wycieraczki wyzytowki MKP z dopiskiem drobnym druczkiem "+mitsumaniaki.com"
hmmmm......

(moze to podziala? ;) )

Efa! - 28-09-2005, 04:31

co Ty, bawisz się w pranie mózgu? :twisted: :P
piwkotom - 28-09-2005, 07:08

Efa! napisał/a:
co Ty, bawisz się w pranie mózgu? :twisted: :P

Efcia, ciiiiii....cho ;) Bez malej przepierki to ani rusz ;) :twisted:

Hubeeert - 28-09-2005, 15:14

piwkotom :lol: nie trzeba będzie - czekamy tylko na propozycje wizytówek bo jak sie nie pojawią to sami coś wymyslimy bez głosowania nad projektami :D zaproponuj coś zamiast narzekać :wink: