Off Topic - PODZIĘKOWANIA DLA MITSUMANIAKA
dexter_poz - 07-07-2012, 22:41 Temat postu: PODZIĘKOWANIA DLA MITSUMANIAKA Witajcie!
Chciałem w imieniu swoim oraz Krystiana99 jeszcze raz OGROMNIE podziękować wojtasowi021180 za uratowanie d*py oraz pomoc
Już piszę o co chodzi
Udali¶my się dzi¶ z Krystianem na wycieczkę rowerow± z Poznania do Gniezna. Pogoda przepyszna, idealny dzień na połykanie kilometrów
Trasa była sympatyczna to tego miejsca:
Przy dojeĽdzie do ronda w Łubowie złapałem laczka w tylnym kole... peszek. Ale ten fakt nie mógł popsuć nam wycieczki choć deczko j± utrudnił
Było wcze¶nie, postanowili¶my łapać stopa i jechać do Gniezna po dętke. Niestety, nie s± z nas PIĘKNE DZIEWCZYNY tylko FAJNE CHŁOPAKI więc złapali¶my... PKS Dobre i to I podbili¶my do Gniezna ten kawałek. Tan znaleĽli¶my duży rowerowy. Wbijam, pytam o dętke (1.25 cala) a kole¶ na to że ma tylko na 1.9 O_o ! W TAAAAKIM rowerowym... Meeen, a gdzie ja se to wepchne niby?!
Dobra, a jest inny rowerowy? Jest i tłumaczy... a my pierwszy raz w GN
Co robimy dalej? DZWONIMY PO MITSUMANIAKA!
Telefon do wojtasa021180, chwila moment i już był po nas swoj± przepastn± Sigm±, do której wjechały dwa rowery i nas trzech (w sumie to nic w tym dziwnego )
Zawiózł nas do tego innego rowerowego, dętke kupiłem, a potem u Wojtka wymieniłem. Wypili¶my kawkę, pogadali¶my i z u¶miechami na twarzach wyruszyli¶my dalej
Dzięki Wojtkowi możliwa była dalsza jazda, dzięki za pomoc!
Dzięki Tobie udało nam się dzi¶ osi±gn±ć to:
Także assistance pęłn± gęb±, my z Krystianem odwdzięczymy się na WawrzkowiĽnie
Pozdrawiamy!
Krystian99 - 07-07-2012, 23:21
Dorzucam się do podziękowań, uratowałe¶ nas i przyczyniłe¶ się do naszego rekordu na liczniku jednego dnia
Seichan - 08-07-2012, 02:09
Ja również przył±czam się do podziękowań dla Wojtka za przeprowadzenie przez Gniezno i doprowadzenie do A2. Miło było się spotkać, chociażby na chwilkę
wojtas - 08-07-2012, 09:17
'Nie za maco' Misiaki, cała przyjemno¶ć po mojej stronie.
Marcin-Krak - 08-07-2012, 14:39
Ładnie ładnie
Takie dystanse Koledzy robi± a łatek nawet ze sob± nie wezm± ?
Fajnie, że można liczyć na MM nie tylko w kwestiach stricte motoryzacyjnych
dexter_poz - 08-07-2012, 14:53
Marcin-Krak napisał/a: | Ładnie ładnie
Takie dystanse Koledzy robi± a łatek nawet ze sob± nie wezm± ? |
Cały czas się obawiałem o nowe slicki bo niewiele trza by je przebić... no i wykrakałem sobie Mój pierwszy w życiu laczek. Teraz już wiem, aby bez dętki za Poznań nie wyjeżdżać
Cytat: | Fajnie, że można liczyć na MM nie tylko w kwestiach stricte motoryzacyjnych |
x2
Marcin-Krak - 08-07-2012, 17:43
dexter_poz napisał/a: | Cały czas się obawiałem o nowe slicki bo niewiele trza by je przebić... no i wykrakałem sobie Mój pierwszy w życiu laczek. Teraz już wiem, aby bez dętki za Poznań nie wyjeżdżać |
Takie rzeczy ucz± ... pokory i wyposażenia roweru :d
Swoj± drog±, tak się wym±drzam, a wła¶nie zauważyłem, że moje łatki leż± dumnie na stole w domu
|
|
|