To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - PODZIĘKOWANIA DLA MITSUMANIAKA

dexter_poz - 07-07-2012, 22:41
Temat postu: PODZIĘKOWANIA DLA MITSUMANIAKA
Witajcie!
Chciałem w imieniu swoim oraz Krystiana99 jeszcze raz OGROMNIE podziękować wojtasowi021180 za uratowanie d*py oraz pomoc ;)

Już piszę o co chodzi ;)

Udali¶my się dzi¶ z Krystianem na wycieczkę rowerow± z Poznania do Gniezna. Pogoda przepyszna, idealny dzień na połykanie kilometrów ;)

Trasa była sympatyczna to tego miejsca:

Przy dojeĽdzie do ronda w Łubowie złapałem laczka w tylnym kole... peszek. Ale ten fakt nie mógł popsuć nam wycieczki :D choć deczko j± utrudnił :P

Było wcze¶nie, postanowili¶my łapać stopa i jechać do Gniezna po dętke. Niestety, nie s± z nas PIĘKNE DZIEWCZYNY tylko FAJNE CHŁOPAKI :P więc złapali¶my... PKS :P Dobre i to ;) I podbili¶my do Gniezna ten kawałek. Tan znaleĽli¶my duży rowerowy. Wbijam, pytam o dętke (1.25 cala) a kole¶ na to że ma tylko na 1.9 O_o ! W TAAAAKIM rowerowym... Meeen, a gdzie ja se to wepchne niby?!

Dobra, a jest inny rowerowy? Jest i tłumaczy... a my pierwszy raz w GN :P

Co robimy dalej? DZWONIMY PO MITSUMANIAKA! :D
Telefon do wojtasa021180, chwila moment i już był po nas swoj± przepastn± Sigm±, do której wjechały dwa rowery i nas trzech (w sumie to nic w tym dziwnego ;) )
Zawiózł nas do tego innego rowerowego, dętke kupiłem, a potem u Wojtka wymieniłem. Wypili¶my kawkę, pogadali¶my i z u¶miechami na twarzach wyruszyli¶my dalej ;)

Dzięki Wojtkowi możliwa była dalsza jazda, dzięki za pomoc!

Dzięki Tobie udało nam się dzi¶ osi±gn±ć to:

Także assistance pęłn± gęb±, my z Krystianem odwdzięczymy się na WawrzkowiĽnie ;)

Pozdrawiamy!

Krystian99 - 07-07-2012, 23:21

Dorzucam się do podziękowań, uratowałe¶ nas i przyczyniłe¶ się do naszego rekordu na liczniku jednego dnia \:D/
Seichan - 08-07-2012, 02:09

Ja również przył±czam się do podziękowań dla Wojtka za przeprowadzenie przez Gniezno i doprowadzenie do A2. Miło było się spotkać, chociażby na chwilkę :mrgreen:
wojtas - 08-07-2012, 09:17

'Nie za maco' Misiaki, cała przyjemno¶ć po mojej stronie. :D
Marcin-Krak - 08-07-2012, 14:39

Ładnie ładnie ;)
Takie dystanse Koledzy robi± a łatek nawet ze sob± nie wezm± ? :P
Fajnie, że można liczyć na MM nie tylko w kwestiach stricte motoryzacyjnych :)

dexter_poz - 08-07-2012, 14:53

Marcin-Krak napisał/a:
Ładnie ładnie ;)
Takie dystanse Koledzy robi± a łatek nawet ze sob± nie wezm± ? :P

Cały czas się obawiałem o nowe slicki :) bo niewiele trza by je przebić... no i wykrakałem sobie :P Mój pierwszy w życiu laczek. Teraz już wiem, aby bez dętki za Poznań nie wyjeżdżać :P

Cytat:
Fajnie, że można liczyć na MM nie tylko w kwestiach stricte motoryzacyjnych :)

x2 :mrgreen: :!:

Marcin-Krak - 08-07-2012, 17:43

dexter_poz napisał/a:
Cały czas się obawiałem o nowe slicki :) bo niewiele trza by je przebić... no i wykrakałem sobie :P Mój pierwszy w życiu laczek. Teraz już wiem, aby bez dętki za Poznań nie wyjeżdżać :P

Takie rzeczy ucz± ... pokory i wyposażenia roweru :d
Swoj± drog±, tak się wym±drzam, a wła¶nie zauważyłem, że moje łatki leż± dumnie na stole w domu :twisted: