To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - PW o przyjęcie do Klubu "wiszą" w "Do wysłani

londolut - 08-07-2012, 17:09
Temat postu: PW o przyjęcie do Klubu "wiszą" w "Do wysłani
Teraz będzie OT do Firebee - widzę, że na forum się wypowiadasz a PW odczytać to nie łaska... niezła olewka. Wysłałem do ciebie PW 19.04 a dziś szczęśliwie mamy 8.07.
Firebee - 08-07-2012, 18:03

Nie za bardzo rozumiem co Twoje PW mają wspólnego z Akcją Mitsumaniaki Dzieciom.
Twój temat na PW to "numer klubowy" . Idąc Tym tokiem zapraszam do czytania działu jak otrzymać numer klubowy i wytłumaczenie dlaczego nie otwieram takich PW.
Na przyjęcie numeru klubowicza(a temat to sugeruje) mam na PW kolejkę i postów z takimi tematami nie otwieram, by się później nie pogubić i nie zapomnieć dodać jakiegoś klubowicza.
Nie faworyzuję przy tym moderatorów czy jradminów. Temat "nr klubowy", "dodanie do klubu" i podobne nie są otwierane do czasu gdy nie siądę i nie przyjmę większej ilości Klubowiczów.
Dlatego nie łaska i olewka
Każdy odbiera to jak chce, ale zapraszam do działu dodawania klubowicza, wszystko było tam nie raz opisane

Żeby nie było - otworzyłem i chodzi o nadanie specjalnego numeru dla Znajomej Tobie osoby. Więc o dodanie klubowicza. Więc było już dawno i wiele razy o tym pisane. Szkoda, że tego nie czytałeś.

londolut - 08-07-2012, 22:50

Napisałem w MM dzieciom bo wiem, że tam przeczytasz mojego posta. W innym miejscu pewnie by utonął w rzece innych postów.
Wiem jaka jest procedura nadawania numerów klubowych, nie jestem na forum od dziś a o 'faworyzowaniu' akurat nigdzie nie jest napisane- niestety.
No nic, widocznie źle zatytułowałem PW, będę mądrzejszy na przyszłość.

Hubeeert - 09-07-2012, 09:24

Do obydwu