To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Szok to mało powiedziane

Bartek - 11-07-2012, 21:09
Temat postu: Szok to mało powiedziane
http://www.youtube.com/wa...ayer_embedded#!

i artykuł:
http://www.dzienniklodzki...t.html?cookie=1

swinks_UK - 11-07-2012, 21:22

Normalnie zaniemówiłem :shock:

Podobny idiota z kraju na Wisłą 4 lata temu zabił 6 osób na M1 koło Luton bo zachciało mu sie na skróty autostradą zawrócić. :doubt:

Bizi78 - 11-07-2012, 22:28

Jestem w szoku, jak można być takim kretynem :shock: .
i9i - 12-07-2012, 09:06

Wiedziałem, że zdarzają się kretyni, ale zszokowała mnie ich ilość na jednym ujęciu kamery :shock:
Bartek - 12-07-2012, 09:19

i9i napisał/a:
na jednym ujęciu kamery

I patrząc na daty nagrań - w bardzo krótkim czasie......

Tomek - 12-07-2012, 15:37

filmik widziałem już parę dni temu

wcześniej widziałem podobny, ale było to ze 3-4 samochody w jednym ujęciu
tutaj widać jest cała plaga

co mnie niepokoi to najbardziej to, że robią to nie tylko stare babcie i niedzielni kierowcy, a przede wszystkim kierowcy zawodowi
bądź co bądź - im stawiałbym wyższe wymagania

szuwar - 12-07-2012, 16:27

i dziwić się, ze jest tyle wypadków z taką fantazję przeplecioną z bezmyślnością i idiotyzmem ....
pamar - 12-07-2012, 16:50

Komendant -
- Nie mamy na bieżąco dostępu do materiałów z monitoringu.
Najwidoczniej nawet nikt komendantowi na bieżąco nie składa meldunków o tym co się dzieje w jego kurniku! Uczy się podobnie jak Mucha? :twisted:

mjsystem - 12-07-2012, 20:10

Kiedyś mój kolega mówił, że trzeba komuś przestrzelić kolano a ja się bulwersowałem...... z czasem zacząłem go rozumieć...
Wobec idiotyzmu moja empatia wygasła....

krzychu - 13-07-2012, 07:42

Dzisiaj w radiu słyszałem, że będą ich szukać, a mają rok czasu więc powinno się udać...

Swoją drogą dobre jest to, że mają system który sam wykrywa takie zdarzenia...

i9i - 13-07-2012, 08:22

Ewidentnie zalatuje poczuciem bezkarności, bo co może policja? Ano może wystawić mandat na trzysta czy pińcet złotych i tyle. Ale misiaki mogą również wystosować wniosek do sądu o ukaranie za spowodowanie zagrożenia w ruchu lądowym. Ale sąd ja k to sąd wysłucha lamentu, że oskarżony się zagapił, że przejechał zjazd, że do rodziny się spieszył i że nie wiedział. A ślepa temida da trzysta i po sprawie. A za takie ewidentne i rażące lekceważenie przepisów powinni walić dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych.
robertdg - 13-07-2012, 08:32

Dla niektórych instrukcje drogowe powinny być pisane jak instrukcje obsługi amerykańskich VAN-ów (jak dla debili)
swinks_UK napisał/a:
Podobny idiota z kraju na Wisłą 4 lata temu zabił 6 osób na M1 koło Luton bo zachciało mu sie na skróty autostradą zawrócić. :doubt:
W każdym narodzie znajdzie się krotność takich idiotów
Tomek - 13-07-2012, 09:09

krzychu napisał/a:

Swoją drogą dobre jest to, że mają system który sam wykrywa takie zdarzenia...

szkoda tylko, że zainteresowani się tą sprawą, jak każdą inną, dopiero po umieszczeniu filmu na YT i zyskaniu popularności
a osoba, która dopuściła się przecieku filmu zostanie pewnie zwolniona dyscyplinarnie

maniax86 - 13-07-2012, 11:43

Jak już napisałem w innym temacie.... polscy kierowcy nie sa gotowi na autostrady.... przypuszczam że zdecydowana wiekszośc kierowców buja sie tylko do kościoła czy do pracy kilka km przez wiochy i nazad.... a tu takie cóś powstało i tyle pasów naraz :shock:
krzychu - 13-07-2012, 11:48

maniax86 napisał/a:
a tu takie cóś powstało i tyle pasów naraz :shock:

Taki dobrobyt, że robią 2 drogi koło siebie tylko czemu te wjazdy robią tak, że się ciężko skręca w lewo na wjeździe???

Jeszcze tyle tych zuchwałych wariatów, ciągle wyprzedzają tak że nawet nie zjeżdżają na prawy i jeszcze na mnie trąbią!!! Muszę uciekać co chwilę na pobocze...