Sport - Inne - Teraz czas na Fornalika
Marcin-Krak - 13-07-2012, 14:15 Temat postu: Teraz czas na Fornalika Wiadomo już kto został selekcjonerem.
Jestem bardzo ciekawy czy tym razem Fornalik zrobi cuda.
Grupę mamy nie łatwą, ale mam nadzieję, że oceną pracy Fornalika nie będą tylko i wyłącznie same wyniki, ale tez i to, jak będzie grała reprezentacja.
Pierwszym sprawdzianem tego, jakim selekcjonerem będzie Waldek - będzie to, czy przeforsuje swoje kandydatury na trenera bramkarzy (Jurek Dudek) i swojego asystenta (Gucio Warzecha lub M. Wleciałowski) - a nie forsowany podobno przez pzpn J. Zieliński II
Slawko96 - 17-08-2012, 14:12
Debiut mia całkiem niezły 1:0 z Estonią w Plechy to i tak dobrze.
yalook - 17-08-2012, 14:55
no i wygląda na to, że Jerzego Dudka też nie będzie miał w sztabie
RalfPi - 20-08-2012, 07:52
Slawko96 napisał/a: | Debiut mia całkiem niezły 1:0 z Estonią w Plechy to i tak dobrze. |
Jak ligowi zawodnicy (Blaszczykowski, Lewnadowski i spółka) mogą przegrać z Estonią!?
Dla mnie to jakiś totalny dramat - grając w kadrze powinni wykazać elementarną ambicję i wolę walki..
Tak na spokojnie - jak można przegrać z Estonią!?? I to jeszcze w debiucie trenera... dramat
i9i - 20-08-2012, 08:11
RalfPi napisał/a: | grając w kadrze powinni wykazać elementarną ambicję i wolę walki.. |
A nie wielką łachę, że raczyli tu przytoczyć swoje cztery litery i z nadąsaniem reprezentują naród. Jak, któryś nie chce bądź jego dumę kole gra w reprezentacji to niech ma odrobinę honoru i powie dziękuję nie zagram znajdzie kogoś kto chce.
Marcin-Krak - 20-08-2012, 10:03
RalfPi napisał/a: | Tak na spokojnie - jak można przegrać z Estonią!?? I to jeszcze w debiucie trenera... dramat |
No tak po prostu 1:0
Jakbyśmy z San Marino albo z Liechtensteinem przegrali - to wtedy byłby powód do zmartwienia
i9i - 20-08-2012, 10:06
Marcin-Krak napisał/a: | Jakbyśmy z San Marino albo z Liechtensteinem przegrali - to wtedy byłby powód do zmartwienia |
Nie mówmy chop, gdyż w tych reprezentacjach zaczynają się pojawiać zawodowi piłkarze, a nie sami kelnerzy, fryzjerzy i piekarze jak już ktoś powiedział
Kesz - 21-08-2012, 17:21
Gwiazdy zagrały tak, że stojąc w murze przy golu nawet nie podskoczyli, żeby nie stracić żelu z grzywki i bramka padła.
RalfPi - 22-08-2012, 07:46
Marcin-Krak napisał/a: | RalfPi napisał/a: | Tak na spokojnie - jak można przegrać z Estonią!?? I to jeszcze w debiucie trenera... dramat |
No tak po prostu 1:0
Jakbyśmy z San Marino albo z Liechtensteinem przegrali - to wtedy byłby powód do zmartwienia |
Kurde - Estonia ma 1.3 mln ludzi i podobne PKB - naprawdę nie ma u Nas chłopaków, którzy potrafią grać w piłkę!? - np. taki Grosicki (jeszcze jakby zawzięcie trenował, to by z niego naprawdę mega zawodnik był)...
Jak widzę poziom naszej reprezentacji to mam wrażenie, że 16 starszych juniorów by zagrało lepiej... ehh..
i9i - 22-08-2012, 22:46
RalfPi napisał/a: | mam wrażenie, że 16 starszych juniorów by zagrało lepiej... |
I jakby prezes Lato skrzyknął chłopaków z tamtych lat, to też by mieli z nimi problem
Kesz - 28-08-2012, 10:52
Grzegorz Lato był kiedyś legenda a teraz jest...prezesem
Dj Lexus - 31-08-2012, 19:36
Być może nowym prezesem będzie Roman Kosecki. W LE już nie ma żadnej Polskiej drużyny, kiepska ta ekstra.
Kesz - 31-08-2012, 19:41
Koseckiemu nie dadzą prezesury, już koledzy z polityki robią mu koło piórka, że politykę miesza się ze sportem, że to PO i takie tam pierdoły, aby zamieszanie było.
Dj Lexus - 31-08-2012, 19:47
No a Lato nie dotrzymuję słowa (jakoś mnie to nie dziwi), miał zrezygnować jeśli Nasi nie wyjdą z grupy na ''Euro''. Ale wiadomo, że wszystko rozbija się o pieniądze, Lacie ciężko jest rozstać się z 50 tys pensją.
Kesz - 31-08-2012, 19:51
Czy w Polsce słowo ma jeszcze jakieś znaczenie, daj spokój popatrz sobie na posłów, premierów, polityków, szambo, a w takim PZPN, jakby mnie tak wyzywało pól Polski i9 na ulicy pluli za mną to bym dał spokój, przecież do końca zycia jest ustawiony.
|
|
|