Śląskie - Wszystko co dobre szybko się kończy :) 

Anonymous - 16-07-2012, 07:56 Temat postu: Wszystko co dobre szybko się kończy :) Witam

Niestety nadszedł ten przykry moment, moja ukochana    Cari się "zamortyzowała" i po prawie 6 latach przyszedł czas na zmiany.

Nie spotkałem się na żadnym forum z tak sympatycznymi i pomocnymi ludźmi jak tutaj.

Za to serdecznie wszystkim dziękuję   

PS Odnalazłem w domu nową nieśmiganą podkładkę pod tablice rejestracyjną Mitsumaniakiów (1 sztuka).

Oddam chętnie gratisowo pierwszemu co się zgłosi    Przekaże ją dzisiaj Sławkowi na gokardach   

Pozdrawiam

Arthus
												 Marcin-Krak - 16-07-2012, 08:39
  arthus, ale wiesz o tym, że nawet już nie mając Mitsu możesz, a nawet powinieneś tutaj pozostać i jak tylko masz czas pojawiać się na spotach/zlotach  
												 Blondi - 16-07-2012, 10:01
  arthus, jest dokładnie tak jak napisał Marcin, który jest modem na forum a sam jeździ Mazdą.

To nie auto jest tu ważne a cheć bycia z nami więc jesli tylko bedziesz miał czas i ochote to wpadaj na spoty     

[ Dodano: 16-07-2012, 11:02 ]

Jak widać w moim profilu moja Cari tez się "zamortyzowała"   
												 Anonymous - 16-07-2012, 10:18
  Nie zamierzam się ewakuować, myślę, że będą jeszcze okazje żeby się spotkać, choćby dzisiaj na gokardach      

Arthus
												 mjsystem - 16-07-2012, 15:56

| arthus napisał/a: | 	 		  | Nie zamierzam się ewakuować, myślę, że będą jeszcze okazje żeby się spotkać, choćby dzisiaj na gokardach   | 	  

No ba   
												 robertdg - 17-07-2012, 07:41
  arthus, pochwal się czy wyboru dokonało serce czy rozum (w sensie co za marka/model)  
												 Anonymous - 17-07-2012, 12:26
  Zdecydowanie rozum   

Kupiłem Avensis D4D 2.0 126 KM, 2008 rocznik 120 tyś. przebiegu - niestety kombi bo na przyzwoitego hatchback-a nie trafiłem.

Tak na gorąco porównując z Carisma to:

- w zakresie do 2 tys. obrotów bardzo mulasty   

- brak kontrolki od kończącego się płynu spryskiwaczy

- zegarek nie synchronizuje się z RDS-em z radia

- fotel w cari był wygodniejszy - dłuższe i głębsze siedzisko

- nie da się wyłączyć kontroli trakcji     

A tak poza tym same zalety:

- od 2 tyś. idzie jak burza

- w środku cichutko i komfortowo

- radio ma MP3   

Pozdrawiam

Artur
												 Morfi - 17-07-2012, 16:49
  Ale dalej Japoniec, aby dzielnie ci słuzył.
												 mjsystem - 17-07-2012, 18:35
  Artur, a ja dziękuję za ramkę. Mitsumaniakiem i naszym kolegą pozostaniesz na zawsze.   

| 

|  

|