Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.
Jackie - 21-09-2005, 20:33 Temat postu: Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.
Robert Bryl napisał/a: | No chyba, że mi jakieś obiektywne piękno wynajdziesz |
No. Denis Richards na ten przykład
No dobra, jako admin (choć i mistrz off topicu) wzywam Was do zaprzestania Off Topiczenia...czy tak jakoś
Pazdrawliajem
Anonymous - 21-09-2005, 21:19
Jackie napisał/a: | No. Denis Richards na ten przykład
|
Ten znaczy tego, jakieś odwzorowanie lica alibo i sylwetki, bom ni cholery nie kojarzę
Pzdrw.
Hubeeert - 22-09-2005, 09:58
Jackie - 22-09-2005, 10:59
j.w.
Pozdrawiam
Anonymous - 22-09-2005, 11:19
No ale ktoś ją zna? Bo poza ładnym (względnie) wyglądem zewnętrznym, upiększonym przez odpowiednie środki, to fajna jest czy taka sobie ?
Mówiąc o pieknie kobiety myślę, ze Robert miał coś innego na myśli. Bo co innego ciało do pukania, a co innego kobieta jako całość. Wygląd, inteligencja, spojrzenie, uśmiech, dotyk, głos, to jak się ubiera, jak reaguje na Ciebie, jak gotuje (hehe), jak zachowuje się w różnych sytuacjach itd itd
Dla mnie ta panna to fajna jest jako ciało. Bo poza tym nie wiem nic. A Ty Jacku?
Anonymous - 22-09-2005, 11:25
Jackie napisał/a: | j.w.
Pozdrawiam |
Pokaż ją gdzieś tubylcom z puszczy w malezyjskim Sabahu na Borneo Zobaczysz, co to znaczy uwarunkowanie kulturowe A ja mówiłem: obiektywne
Pzdrw.
Jackie - 22-09-2005, 11:33
Fido__ napisał/a: | Wygląd, inteligencja, spojrzenie, uśmiech, dotyk, głos, to jak się ubiera, jak reaguje na Ciebie, jak gotuje (hehe), jak zachowuje się w różnych sytuacjach itd itd |
Starzejecie się kolego Fido__, oj starzejecie...;)
Jackie - 22-09-2005, 11:35
Robert Bryl napisał/a: | A ja mówiłem: obiektywne |
No przecież jestem obiektywny, a może powiększyć ci obrazek?
Anonymous - 22-09-2005, 11:42
Jackie napisał/a: | Robert Bryl napisał/a: | A ja mówiłem: obiektywne |
No przecież jestem obiektywny, a może powiększyć ci obrazek? |
A mi niczego powiększać nie trzeba
A obiektywny to nie znaczy, że zaposiadłeś byłeś obiektyw i go nawet używać potrafisz
Pzdrw.
Jackie - 22-09-2005, 11:46
Robert Bryl napisał/a: | A obiektywny to nie znaczy, że zaposiadłeś byłeś obiektyw i go nawet używać potrafisz |
Nie posiadłem ale mam interneta w domu i tam ludzie takie obrazki pokazujo to ja im te obrazki myk myk i na forum a potem mnie tu od obiektywów wyzywajo...takie ludzie dzisiaj, ech...;)
Anonymous - 22-09-2005, 11:51
Jackie napisał/a: | Robert Bryl napisał/a: | A obiektywny to nie znaczy, że zaposiadłeś byłeś obiektyw i go nawet używać potrafisz |
Nie posiadłem ale mam interneta w domu i tam ludzie takie obrazki pokazujo to ja im te obrazki myk myk i na forum a potem mnie tu od obiektywów wyzywajo...takie ludzie dzisiaj, ech...;) |
No to jak masz tego Interneta to połącz się z jakimś forum w Ułan Bator i zapytaj jak im się ta twoja wylookana fotka podoba
Pzdrw.
Hubeeert - 22-09-2005, 12:31
Zdjęcie poprawione - większe.
Rafal_Szczecin - 22-09-2005, 12:59
na czym ona siedzi
piwkotom - 22-09-2005, 13:19
Moja zonka!!! To jest moja wersja i jej bede sie trzymal.
A tak poza tym, to dla mnie akurat baaaardzo istotne jest u kobiety (poza oczywiscie wszystkimi praktyczno-zyciowymi sprawami) jest to zeby miala taki blysk w oku od ktorego przechodza ciary po plecach i co ciekawe najczesciej nie sa to niewiasty z okladek kolorowych gazet czy z ekranow
Ale to takie moje zdanie
Anonymous - 22-09-2005, 13:21
Hubeeert napisał/a: | Zdjęcie poprawione - większe. |
Ale ma nieprzyjemną skórę na piętach
A w ogóle to jest chyba specjalny dział na takie posty. Wnioskuję o przeniesienie.
|
|
|