To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.

Jackie - 21-09-2005, 20:33
Temat postu: Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.
Robert Bryl napisał/a:
No chyba, że mi jakieś obiektywne piękno wynajdziesz :-)

No. Denis Richards na ten przykład :wink: :lol: :wink:
No dobra, jako admin (choć i mistrz off topicu) wzywam Was do zaprzestania Off Topiczenia...czy tak jakoś ;)
Pazdrawliajem

Anonymous - 21-09-2005, 21:19

Jackie napisał/a:
No. Denis Richards na ten przykład :wink: :lol: :wink:

Ten znaczy tego, jakieś odwzorowanie lica alibo i sylwetki, bom ni cholery nie kojarzę :-)

Pzdrw.

Hubeeert - 22-09-2005, 09:58

Jackie - 22-09-2005, 10:59

j.w. ;)
Pozdrawiam

Anonymous - 22-09-2005, 11:19

No ale ktoś ją zna? Bo poza ładnym (względnie) wyglądem zewnętrznym, upiększonym przez odpowiednie środki, to fajna jest czy taka sobie ;-) ?

Mówiąc o pieknie kobiety myślę, ze Robert miał coś innego na myśli. Bo co innego ciało do pukania, a co innego kobieta jako całość. Wygląd, inteligencja, spojrzenie, uśmiech, dotyk, głos, to jak się ubiera, jak reaguje na Ciebie, jak gotuje (hehe), jak zachowuje się w różnych sytuacjach itd itd

Dla mnie ta panna to fajna jest jako ciało. Bo poza tym nie wiem nic. A Ty Jacku?

Anonymous - 22-09-2005, 11:25

Jackie napisał/a:
j.w. ;)
Pozdrawiam

Pokaż ją gdzieś tubylcom z puszczy w malezyjskim Sabahu na Borneo :-) Zobaczysz, co to znaczy uwarunkowanie kulturowe :mrgreen: A ja mówiłem: obiektywne :D

Pzdrw.

Jackie - 22-09-2005, 11:33

Fido__ napisał/a:
Wygląd, inteligencja, spojrzenie, uśmiech, dotyk, głos, to jak się ubiera, jak reaguje na Ciebie, jak gotuje (hehe), jak zachowuje się w różnych sytuacjach itd itd

Starzejecie się kolego Fido__, oj starzejecie...;)

Jackie - 22-09-2005, 11:35

Robert Bryl napisał/a:
A ja mówiłem: obiektywne

No przecież jestem obiektywny, a może powiększyć ci obrazek? ;)

Anonymous - 22-09-2005, 11:42

Jackie napisał/a:
Robert Bryl napisał/a:
A ja mówiłem: obiektywne

No przecież jestem obiektywny, a może powiększyć ci obrazek? ;)

A mi niczego powiększać nie trzeba :-D
A obiektywny to nie znaczy, że zaposiadłeś byłeś obiektyw i go nawet używać potrafisz :mrgreen:

Pzdrw.

Jackie - 22-09-2005, 11:46

Robert Bryl napisał/a:
A obiektywny to nie znaczy, że zaposiadłeś byłeś obiektyw i go nawet używać potrafisz :mrgreen:

Nie posiadłem ale mam interneta w domu i tam ludzie takie obrazki pokazujo to ja im te obrazki myk myk i na forum a potem mnie tu od obiektywów wyzywajo...takie ludzie dzisiaj, ech...;) :lol: :wink:

Anonymous - 22-09-2005, 11:51

Jackie napisał/a:
Robert Bryl napisał/a:

Nie posiadłem ale mam interneta w domu i tam ludzie takie obrazki pokazujo to ja im te obrazki myk myk i na forum a potem mnie tu od obiektywów wyzywajo...takie ludzie dzisiaj, ech...;) :lol: :wink:

No to jak masz tego Interneta to połącz się z jakimś forum w Ułan Bator i zapytaj jak im się ta twoja wylookana fotka podoba :-)

Pzdrw.

Hubeeert - 22-09-2005, 12:31

Zdjęcie poprawione - większe.
Rafal_Szczecin - 22-09-2005, 12:59

na czym ona siedzi :?: :?: :?: 8)
piwkotom - 22-09-2005, 13:19

Moja zonka!!! To jest moja wersja i jej bede sie trzymal.
A tak poza tym, to dla mnie akurat baaaardzo istotne jest u kobiety (poza oczywiscie wszystkimi praktyczno-zyciowymi sprawami) jest to zeby miala taki blysk w oku od ktorego przechodza ciary po plecach :mrgreen: :twisted: i co ciekawe najczesciej nie sa to niewiasty z okladek kolorowych gazet czy z ekranow ;)
Ale to takie moje zdanie :oops:

Anonymous - 22-09-2005, 13:21

Hubeeert napisał/a:
Zdjęcie poprawione - większe.

Ale ma nieprzyjemną skórę na piętach :mrgreen: :mrgreen:

A w ogóle to jest chyba specjalny dział na takie posty. Wnioskuję o przeniesienie.