To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Wizytówki Mitsumaniaków

Jackie - 22-09-2005, 12:39
Temat postu: Wizytówki Mitsumaniaków
Jak w temacie, TYLKO projekty i naszym zwyczajem wybierzemy w walnym głosowaniu co nas najbardziej cieszy.
Pozdrawiam

tomusn - 20-10-2005, 12:17

Niech się co¶ ruszy, graficy!! :(
TNT - 20-10-2005, 12:19

Ja w najblizszych dniach pomysle . Pytanie podobaly sie identyfiktory?? Jak tak to zrobie w podobnym stylu.
piwkotom - 20-10-2005, 17:52

TNT napisał/a:
Ja w najblizszych dniach pomysle . Pytanie podobaly sie identyfiktory?? Jak tak to zrobie w podobnym stylu.

styknie ;)
wazne chyba coby bylo COS na poczatek, moze z czasem sie dopracuje i zrobi supergites ;) :D

TNT - 28-10-2005, 20:12

No to pierwszy projekt. Ocencie. Czekam na opinie i propozycje.

Jak Igi pomoze to bedzie www.mitsumaniaki/forum

misia27 - 28-10-2005, 20:44

mnie sie podoba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 28-10-2005, 21:18

z rozpedu swoja propozycje dalem TUTAJ. Proste i mysle, ze moga wzbudzac ciekawosc u kogos kto znajdzie taka wizytowke. Poza tym juz gadalem z igim i zrobi sie cos na stronie glownej zeby kazdy kto wchodzi wiedzial ze wszystko toczy sie na forum.

ps. oczywiscie mozna adres z tylu zmienic na http://www.mitsumaniaki.com/forum ale mysle ze bedzie lepiej tak jak jest + info na stronie glownej

piwkotom - 28-10-2005, 22:20

No nareszcie, jusz normalnie zakupilem photshopa w oryginale ;) coby cos nabazgrac, ale widze ze wreszcie cos ruszylo tym bardziej ze forum na MKP padlo (nie ciesze sie z tego powodu, ale jest temat coby powalczyc), wiec chyba warto sie przylozyc :D
Borek, mysle ze chyba odwolanie do forum warto zamiescic, bo to jest dosc wazne i jak ktos trafi na ogolny a nie wie do czego sluzy forum (tez kiedys nie wiedzialem) to nie zajrzy do nas.
Fajosko, ze sie artsci w koncu obudzili, ja bym pewnie namalowal jakies koleczko i kwadracik i wyszloby mi cos z dreswagena czyli dla Firka ;) i Younga ;) :mrgreen:

Anonymous - 28-10-2005, 22:24

to wlasnie dlatego na stronie glownej sie ladnie to opisze albo inaczej wyeksponuje forum, zreszta dopisanie "/forum" do tego nie jest problemem ;-)

ps. ktos ma zamowic te wizytowki? bo na allegro mozna 1000 wizytowek zamowic za 98zl (kolorowe, dwustronne, lakierowane), sam sie przymierzam do tego

Efa! - 28-10-2005, 23:46

Ja jestem absolutnie ZA projektem, który zrobił Borecki !!!
Firebee - 29-10-2005, 12:10

ja za praca Borka, tylko moze jeszcze napis na przodzie "Oficjalny Klub Mitsubishi" i jakies logo Mitsubishi Motors:) Teraz juz mozemy..:P

Aha Borku... co to ma znaczyc to w podpisie.. to chyba nie do mnie?:P
Pozdro
¶Firek

Anonymous - 29-10-2005, 12:12

Firu¶ nie bierz tego tak do siebie ;-) ;-);-);-);-);-):twisted:
raddex - 29-10-2005, 14:24

A oto moja propozycja:

strona pierwsza:

strona druga:

Anonymous - 29-10-2005, 15:55

Za dużo różnych rzeczy. Projekt borecki'ego był genialny w swojej prostocie. Mnie powalił na kolana i nadal tam ¶lęczę
raddex - 29-10-2005, 16:22

w sumie dodane sa 2 rzeczy - napis oficjalny klub mitsubishi na 1 stronie i mitsubishi motors + znaczek na 2 stronie - wg propozycji Firka

nie wszyscy wiedza, ze Mitsumaniaki sa oficjalnym klubem, niektorzy nie wiedza nawet, ze to jest klub i zrzesza fanow Mitsubishi, juz sie pare razy o tym przekonalem