To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - bagażnik dachowy + box

Rebelias - 30-07-2012, 23:03
Temat postu: bagażnik dachowy + box
Siemanko za 3 tygodnie wyjeżdzam na urlop moim miskiem na węgry i mam takie pytanie czy ktoś z małopolskich MM nie ma czasem bagażnika dachowego i boxa żeby spasowało do Carismy?? Chętnie bym pożyczył oczywiście odpłatnie albo może znacie takie miejsce gdzie można takie rzeczy wypożyczyć??
Marcin-Krak - 30-07-2012, 23:32

A na zlot, to kto pojedzie :?: :P
Adaho_krak - 31-07-2012, 00:09

Rebelias, na allegro masz dużo ofert.

Marcin-Krak napisał/a:
A na zlot, to kto pojedzie :?: :P

Mam nadzieje że ja :)

Marcin-Krak - 31-07-2012, 07:39

Adaho_krak napisał/a:
Mam nadzieje że ja :)

Słyszałem, słyszałem. Umów mnie z Koleżanką Małżonką, to z Nią porozmawiam :wink:

Adaho_krak - 31-07-2012, 07:54

Marcin-Krak napisał/a:
Umów mnie z Koleżanką Małżonką, to z Nią porozmawiam :wink:

Myślę, że jak sam tego nie załatwię to Twoja "pomoc" mogła by tylko zaszkodzić. :) Poza tym to nie Ona jest tu problemem :)

Rebelias - 31-07-2012, 20:07

Marcin-Krak napisał/a:
A na zlot, to kto pojedzie

prosto z nad Balatonu z piątku na sobote jedziemy do bełchatowa :) Prawdopodobnie jeszcze pare osób więcej się ze mną zabierze.
Adaho_krak napisał/a:

No tak wiem tylko że ja chce "wypożyczyć" bo moje plany wakacyjne na przyszłość nie przewidują więcej podróży samochodem więc po co mam strych zaśmiecać?

Adaho_krak - 31-07-2012, 20:27

Rebelias napisał/a:
Adaho_krak napisał/a:

No tak wiem tylko że ja chce "wypożyczyć" bo moje plany wakacyjne na przyszłość nie przewidują więcej podróży samochodem więc po co mam strych zaśmiecać?

A o czym ja piszę http://allegro.pl/listing...5%BCyczenie+box

Tomek - 31-07-2012, 20:28

nie z boxem będziesz miał problem tylko z bagażnikiem dachowym

[ Dodano: 31-07-2012, 20:31 ]
na pewno potrzebujesz box?
w ile osób jedziecie?

ja do Włoch pojechałem Galem w 4 osoby, cały ekwipunek: 2 duże namioty, materace, śpiwory, krzesła i stół
Cari pewnie lekko mniejsza, ale jak nie jedziesz pod namiot to się zmieścisz na wakacje
kobietom zezwalasz wziąć tylko strój kąpielowy (albo wybierz plaże nudystów to i to zbędne), to z miejscem nie masz problemów

Rebelias - 31-07-2012, 20:48

no właśnie jedzie nas 10 osób na dwa auta ja swoim miśkiem i koleżanka Fabią :shock: dlatego większość jej bagażu będzie u mnie... A włąśnie bagażnik już załatwiłem pozostał tylko box.
Adaho_krak - 31-07-2012, 20:52

Rebelias napisał/a:
A włąśnie bagażnik już załatwiłem pozostał tylko box.
Adaho_krak napisał/a:

Rebelias - 31-07-2012, 21:39

Adaho_krak napisał/a:

Adaho_krak napisał/a:

Jakoś nie przyszło mi do głowy że na allegro można też wypożyczyć :shock: sorki :oops:

wojzi - 03-08-2012, 04:26

Jako człowiek, który siedział trochę w upychaniu towaru na tiry i w magazynach powiem Ci tyle, jak się popieści to wszystko się zmieści. Jak całą rodzinką z multum bagażu - moja Renia lubi mieć dużo rzeczy nie niezbędnych - zabrałem się bez kłopotu nad morze - a mieliśmy w bagażniku jeszcze przecież wózek. Grunt to odpowiednie ułożenie bagaży. Spróbuj może jednak wypożyczanie nie będzie potrzebne.

A tak swoją drogą, fajnie, że się zobaczymy na zlocie.