To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - wawrzkowizna 2012

tpodsiadlo - 04-08-2012, 09:39
Temat postu: wawrzkowizna 2012
Witam Panowie,
mimo, iz - nie wiadomo czemu - bylo mi dane "integrowac" sie z grupa malopolska, tak wiec i do tejze grupy naleze, chociaz jestem z Ostrowca Świetokrzyskiego.

Jednak za nic nie chcieli przyjechac do ostrowca po mnie zebym sobie z nimi mogl spokojnie w kolumnie jechac, tak wiec mam pytanie do osob ktore wybieraja sie w tym roku na Wawrzkowizne

Czy macie jakis zorganizowany przejazd/wyjazd jakies ustalone terminy/godziny?

ja teoretycznie powinienem jechac przez starachowice/skarzysko/konskie, ale rownie dobrze moge sie rzucic przez kielce o ile jakas zorganizowana grupa bedzie jechala, interesuja mnie godziny jak najwczesniejsze w piatek, ale moge sie jakos dopasowac - byle na meczyk zdarzyc polnoc/poludnie ktory wlasnie w piatek wieczorem sie odbedzie...

No i moze bedzie ktos jechal "epiecdziesiatkaczworka"? bo chcialbym pewne rzeczy sobie porownac.

Jesli trzeba - mam 2 miejsca w samochodzie wolne (teoretycznie 3 ale w zwiazku z pelnym bagaznikiem mogloby byc ciasno - ale oczywiscie jak zaszlaby taka potrzeba - 3 osoby zabiore), mysle tez, ze gdyby sie udalo jakos zorganizowac - moznaby jakas mitsu-sesje strzelic gdzies na jakims parkigu badz innym umowionym miejscu.

Fajnie byloby jechac grupa, zwlaszcza, zepoprzednio malo bylo aut z pierwsza literka T na tablicach...

bart1924 - 05-08-2012, 01:05

Jeśli chodzi o mnie to wybieram się na zlot, tylko zostaje kwestia o której godzinie, bo na dzień dzisiejszy to 31.08 schodzę z nocki o 7:00 (praca).
Jeżeli nie dostanę urlopu to będę musiał się zdrzemnąć kilka godzin, jeśli dostanę to wtedy godzina mnie nie będzie interesowała 8)
Od poniedziałku zaczynam ponowny bój o wolny piątek, także dam znać jak się sprawa potoczy :)

tpodsiadlo - 06-08-2012, 13:49

no widze ze jakims wielkim tlumem to nie pojedziemy chyba, ale jak juz sie dowiesz o ktorej mozesz jechac to pisz...