Zachodniopomorskie - Porada odnosnie trasy Zielona Góra - Rewal
RaVciO - 04-08-2012, 17:33 Temat postu: Porada odnosnie trasy Zielona Góra - Rewal Cześć!
Ostatnio w radiu słyszałem o jakichś utrudnieniach na drodze S3 na Szczecin.
Poradźcie w którym momencie z niej zjechać na jaką miejscowość się kierować by ominąć te utrudnienia?
Wstępnie wymyśliłem trasę ZG->Gorzów->Myślibórz->Pyrzyce->Stargard Szcz.->Nowogard->Gryfice->Rewal.
Czy na tej trasie nie ma żadnych utrudnień typu przebudowa dróg itp. ?
JacekeR - 04-08-2012, 18:47
Nie wiem jak do Stargardu ale os Stargardu nad morze przez Nowogard droga jest bardziej bezpieczna i spokojniejsza. Mniej korków i mniej samochodów. Polecam tę drogę.
xylen - 04-08-2012, 22:00 Temat postu: Re: Porada odnosnie trasy Zielona Góra - Rewal
RaVciO napisał/a: | Cześć!
Ostatnio w radiu słyszałem o jakichś utrudnieniach na drodze S3 na Szczecin.
Poradźcie w którym momencie z niej zjechać na jaką miejscowość się kierować by ominąć te utrudnienia?
Wstępnie wymyśliłem trasę ZG->Gorzów->Myślibórz->Pyrzyce->Stargard Szcz.->Nowogard->Gryfice->Rewal.
Czy na tej trasie nie ma żadnych utrudnień typu przebudowa dróg itp. ? |
Hej, S3 jest ok, śmiało jedz Gorzow-Szczecin ale zjedz z S3 w Pyrzycach lub Myśliborzu. Drogami wojewódzkimi przez Stargard, Maszewo, Nowogard dojedziesz szybciej i bez utrudnien.
Utrudnienia są na trasie na węźle Kijewo tam sie korkuje ze wzg. na remont autostrady.
r@f@l - 04-08-2012, 23:32
śmiało jedź do Myśliborza a później na węźle Myślibórz zjedz na stara 3 i później kierunek Stargard, Nowogard, Gryfice, Rewal. ale polecałbym w Karnicach jechać najpierw na Niechorze a później dopiero na Rewal. lepsza droga
RaVciO - 05-08-2012, 11:56
Czyli dobrze trasę wykombinowałem. Dzięki za potwierdzenie.
|
|
|