To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Kalendarz Mitsumaniaki 2007

Anonymous - 21-12-2006, 14:57
Temat postu: Kalendarz Mitsumaniaki 2007
Witam

chcialem zaproponowac Wam kalendarz Mitsumaniaki na rok 2007.

Kalendarz drukowany bedzie na papierze kredowym o gramaturze 200-250g (druk offsetowy). Od gory i dolu listwy na gorze z zawieszka. Dodatkowo kalendarz bedzie lakierowany lakierem UV.
Rozmiar kalendarza to A2 (420 x 594 mm).

Projekt:

Cena za szt. 20,00 zł brutto
Przesyłka GRATIS dla pierwszych 20 osob :-)

Kalendarz zacznę drukować jak zbiorę przynajmniej 20 zamówień.

Pozdrawiam

PS. Tlo kalendarza jest czarne chociaz na podgladzie wyszlo troche szarawe ale to kwestia konwersji palet kolorow.

akbi - 21-12-2006, 15:09

borecki, jaki jest jego rozmiar??
Krzyzak - 21-12-2006, 15:10

pomysł świetny, wykonanie też - jedyne co bym zmienił, to kobitkę - na blondynkę z naturalnymi cyckami (może Scarlet Johanson? - wtedy się na 100% piszę)
akbi - 21-12-2006, 15:11

Rozumiem Darku, że Basia nie ma dostępu do internetu :?: :mrgreen:
Anonymous - 21-12-2006, 15:12

akbi napisał/a:
borecki, jaki jest jego rozmiar??

sorry zapomnialem o najwazniejszym :) wpisalem juz do opisu
Krzyzak napisał/a:
pomysł świetny, wykonanie też - jedyne co bym zmienił, to kobitkę - na blondynkę z naturalnymi cyckami (może Scarlet Johanson? - wtedy się na 100% piszę)

poszukam, jesli mialbys jakies zdjecie w przyzwoitym rozmiarze to podeslij, zrobie inny projekt i sie ankiete zrobi najwyzej

EDIT: szukalem ale niestety nie znalazlem zadnego pasujacego zdjecia tej pani jednak jak bedziesz mial jakies to dawaj znac i ogolnie jakby ktos mial jakis inny pomysl to nie ma problemu z przerobienie kalendarza, w koncu ma on pasowac nam wszystkim a przynajmniej tej czesci, ktora bedzie miala zamiar go zakupic ;-)

akbi - 21-12-2006, 15:14

OK, Biorę ... oby tylko niewiasta zakryta choć trochę była ... bo inaczej nie będzie mi wypadało takiego kalendarza w biurze powiesić :mrgreen:

1. AKBI

Krzyzak - 21-12-2006, 15:23

borecki napisał/a:
poszukam, jesli mialbys jakies zdjecie w przyzwoitym rozmiarze to podeslij, zrobie inny projekt i sie ankiete zrobi najwyzej

ba - kiedys mialem (39xx na 52xx w 48 bitach), ale mi sie zapodziala...
no i plik PNG mial grubo ponad 100MB - jak to wyslac?

Anonymous - 21-12-2006, 15:24

Krzyzak napisał/a:
borecki napisał/a:

ba - kiedys mialem (39xx na 52xx w 48 bitach), ale mi sie zapodziala...
no i plik PNG mial grubo ponad 100MB - jak to wyslac?

moze byc CD albo poprosze moja naswietlarnie coby ftpa udostepnila :]

Matejko - 21-12-2006, 15:52

a co z wczesniejszym pomyslem na kalendarz??
jakcos to na ten sie pisze tez :mrgreen:

Anonymous - 21-12-2006, 15:54

Matejko napisał/a:
jakcos to na ten sie pisze tez :mrgreen:

wczesniejszy masz na mysli 12 stronicowy?
niestety koszty samych matryc by nas zabily ;]

arekp - 21-12-2006, 17:07

Matejko napisał/a:

A jaki byl wczesniejszy pomysl?

Mysle, ze ten kalendarz jest malo mitsumaniakowy. Moje sugestie:

- 12 miesiecy
- kazdy miesiac to inne zdjecie wybrane z zeszlorocznego zlotu (czesc z nas ma zdjecia wysokoiej rozdzielczosci i profesjonalnej jakosci)
- zaznaczona data kolejnego zlotu - choc tu moglby byc problem z jej precyzyjnym okresleniem, moze w 2008 bedziemy juz mieli wiecej doswiadczenia przy organizacji

saphire - 21-12-2006, 17:27

Etam, fajna laska przy fajnym autku lepsza jest niż jakieś fotki ze zlotu :twisted:
Ta czarnulka mi się podoba bo nie lubię blondynek.

PS. Ta wersja kalendarza co ją borecki zaproponował mi sie podoba i sie na nią piszę.

arekp - 21-12-2006, 17:29

saphire napisał/a:
Etam, fajna laska przy fajnym autku lepsza jest niż jakieś fotki ze zlotu

Juz widze jak sie bedziecie tlumaczyc przy swoich partnerkach - no chyba, ze bedziecie ukrywac kalendarz ;)

saphire - 21-12-2006, 17:35

Ukrywać? moja żonka siedzi obok na swoim kompie i juz go luknęła i mówi że ładniutka czarnula i że w moim typie jest :D :mrgreen:
Anonymous - 21-12-2006, 18:35

arekp jak chcesz zainwestowac w kalendarz 12 stronicowy to nawet moge projekt przygotowac tylko ostrzegam ze minimalne koszta samego przygotowania wyniosa okolo 1400 zł

pozdrawiam :D

ps. data nastepnego zlotu jest zaznaczona, przyjrzyj sie