To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - lajkoniki krakusy i reszta prowincjalow oraz wiesniaki czyli

wojmi1 - 22-12-2006, 15:21
Temat postu: lajkoniki krakusy i reszta prowincjalow oraz wiesniaki czyli
:P wszystkiego najlepszego z okazji swiat i nowego roku zyczy wasz wojmi1 - wiesniak
To kiedy najblizszy zlocik pod jakims duzym sklepikiem i pod ktorym ???????????????

[ Dodano: 22-12-2006, 15:22 ]
Pozdrwim

Robson86 - 22-12-2006, 16:16

Mimo ze nie jestem z Krakowa, ani okolic, ale z sasiedztwa :D przylaczam sie i zycze Wam wszystkim Wesołych i spokojnych Świąt oraz sterty miłych prezentów pod choinką, taniejacej benzynki oraz by "Nasze" miski zgodnie z japonska tradycja byly zawsze niezawodne :)
Pozdrawiam WESOLYCH SWIAT :mrgreen: :mrgreen:

Adaho_krak - 22-12-2006, 18:55

Ja również przyłączam się do życzeń wszystkiego najlepszego i ble ble ble co się bede powtarzał jak każdy wie o co biega :)

wojmi1 napisał/a:
To kiedy najblizszy zlocik pod jakims duzym sklepikiem i pod ktorym ???????????????

Myślę że dopiero po nowym roku dużo ludków pojechało na Święta i Sylwka za KRK :(

Ale jakby co to jestem chętny miejsce pod Plazą to już pomału tradycja a czas i pora jestem do dyspozycji po świętach święta rezerwa dla rodziny :)

POZDRO FOR ALL

Marcin-Krak - 22-12-2006, 21:17

adaho_krak napisał/a:
Ja również przyłączam się do życzeń wszystkiego najlepszego i ble ble ble co się bede powtarzał jak każdy wie o co biega

No ja również :mrgreen:

Też mi się wydaje że juz w tym roku to ciężko bedzie się zorganizować szczególnie że niedziele są świąteczne w tym roku podwójnie ;) :twisted:
Pozdro

karolgt - 22-12-2006, 22:29

Rowniez wszystkiego najlepszego :)

zeby sie misie nie psuly i zeby kazdy Mis dostal duzo fajnych prezentow pod choinke i oczywiscie pełen bak 95 :)

a o 24 idziemy na parking/do garazu i sluchamy co nam powiedza :)

ps. ja nie jestem dzieckiem :D

szczeslaw - 22-12-2006, 23:00

No to ja wam wszystkim też życzę... SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA :D
Czy może święta mi się pomyliły?? To chyba przez tą pogodę - ja chcę śniegu na drogach!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ważne, że wszyscy wiedzą o co chodzi :D
karolgt napisał/a:

Czy aby na pewno? :mrgreen:

karolgt - 22-12-2006, 23:12

szczeslaw napisał/a:

karolgt napisał/a:

Czy aby na pewno? :mrgreen:

pytalem rodzicow, potwierdzili ze dzieckiem juz nie jestem 8)

Marcin-Krak - 23-12-2006, 15:26

karolgt napisał/a:
a o 24 idziemy na parking/do garazu i sluchamy co nam powiedza

ps. ja nie jestem dzieckiem

Ja tam ze swoim nie tylko o północy rozmawiam w wigilę :twisted: ;)

BUBU - 23-12-2006, 17:27

Naj ,naj,naj ..... i co tylko można jeszcze pomyśleć , dla krakusów od trzech diamencików ze świętego miasta :lol: :lol: :lol:
Kokos - 23-12-2006, 17:51

wszystkiego naj całej Małpolsce
Anonymous - 23-12-2006, 21:42

Najlepszego koledzy z Małoposki :) :)
Anonymous - 24-12-2006, 14:13

No to żeby nie było to w dniu Wigilii też przyłączam się do życzeń wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia oraz zadowolenia z samochodów :D

Pozdrawiam
Ficu865

Anonymous - 28-12-2006, 11:42

Sorry chlopaki ze tak pozno dopiero wrocilem od rodzinki a nie mialem tam neta wiec...

Troche spoznione ale szczere Zyczenia Swateczne oraz Noworoczne od Browara i jego burczacego 4kolowego przyjaciela :) :) dla Was MitsuWariaty i Waszych Miśków :) heh

pozdrawiam
bwr