Małopolskie - lajkoniki krakusy i reszta prowincjalow oraz wiesniaki czyli
wojmi1 - 22-12-2006, 15:21 Temat postu: lajkoniki krakusy i reszta prowincjalow oraz wiesniaki czyli
wszystkiego najlepszego z okazji swiat i nowego roku zyczy wasz wojmi1 - wiesniak
To kiedy najblizszy zlocik pod jakims duzym sklepikiem i pod ktorym ???????????????
[ Dodano: 22-12-2006, 15:22 ]
Pozdrwim
Robson86 - 22-12-2006, 16:16
Mimo ze nie jestem z Krakowa, ani okolic, ale z sasiedztwa przylaczam sie i zycze Wam wszystkim Wesołych i spokojnych Świąt oraz sterty miłych prezentów pod choinką, taniejacej benzynki oraz by "Nasze" miski zgodnie z japonska tradycja byly zawsze niezawodne
Pozdrawiam WESOLYCH SWIAT
Adaho_krak - 22-12-2006, 18:55
Ja również przyłączam się do życzeń wszystkiego najlepszego i ble ble ble co się bede powtarzał jak każdy wie o co biega
wojmi1 napisał/a: | To kiedy najblizszy zlocik pod jakims duzym sklepikiem i pod ktorym ??????????????? |
Myślę że dopiero po nowym roku dużo ludków pojechało na Święta i Sylwka za KRK
Ale jakby co to jestem chętny miejsce pod Plazą to już pomału tradycja a czas i pora jestem do dyspozycji po świętach święta rezerwa dla rodziny
POZDRO FOR ALL
Marcin-Krak - 22-12-2006, 21:17
adaho_krak napisał/a: | Ja również przyłączam się do życzeń wszystkiego najlepszego i ble ble ble co się bede powtarzał jak każdy wie o co biega |
No ja również
Też mi się wydaje że juz w tym roku to ciężko bedzie się zorganizować szczególnie że niedziele są świąteczne w tym roku podwójnie
Pozdro
karolgt - 22-12-2006, 22:29
Rowniez wszystkiego najlepszego
zeby sie misie nie psuly i zeby kazdy Mis dostal duzo fajnych prezentow pod choinke i oczywiscie pełen bak 95
a o 24 idziemy na parking/do garazu i sluchamy co nam powiedza
ps. ja nie jestem dzieckiem
szczeslaw - 22-12-2006, 23:00
No to ja wam wszystkim też życzę... SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA
Czy może święta mi się pomyliły?? To chyba przez tą pogodę - ja chcę śniegu na drogach!!!
Ważne, że wszyscy wiedzą o co chodzi
karolgt napisał/a: | ps. ja nie jestem dzieckiem |
Czy aby na pewno?
karolgt - 22-12-2006, 23:12
szczeslaw napisał/a: |
karolgt napisał/a: | ps. ja nie jestem dzieckiem |
Czy aby na pewno? |
pytalem rodzicow, potwierdzili ze dzieckiem juz nie jestem
Marcin-Krak - 23-12-2006, 15:26
karolgt napisał/a: | a o 24 idziemy na parking/do garazu i sluchamy co nam powiedza
ps. ja nie jestem dzieckiem |
Ja tam ze swoim nie tylko o północy rozmawiam w wigilę
BUBU - 23-12-2006, 17:27
Naj ,naj,naj ..... i co tylko można jeszcze pomyśleć , dla krakusów od trzech diamencików ze świętego miasta
Kokos - 23-12-2006, 17:51
wszystkiego naj całej Małpolsce
Anonymous - 23-12-2006, 21:42
Najlepszego koledzy z Małoposki :)
Anonymous - 24-12-2006, 14:13
No to żeby nie było to w dniu Wigilii też przyłączam się do życzeń wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia oraz zadowolenia z samochodów
Pozdrawiam
Ficu865
Anonymous - 28-12-2006, 11:42
Sorry chlopaki ze tak pozno dopiero wrocilem od rodzinki a nie mialem tam neta wiec...
Troche spoznione ale szczere Zyczenia Swateczne oraz Noworoczne od Browara i jego burczacego 4kolowego przyjaciela dla Was MitsuWariaty i Waszych Miśków heh
pozdrawiam
bwr
|
|
|