To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Spot - Lublin Zamość Rzeszów i okolice

rogal16-91 - 23-08-2012, 22:19
Temat postu: Spot - Lublin Zamość Rzeszów i okolice
Hej załoga, zbieram chętnych na jakiś lubelski spontan, bez wpisowych i ciśnienia, konkretnie to chcemy się zebrać 26.08, celem spotkania była by integracja ludzi z naszych okolic, nieraz jadę i widzę fajnie zmotane autko a nie wiem czyje to i mnie to denerwuje:) pora to zmienić, wstępnie mam już paru chętnych więc napewno coś będzie, mam nadzieję na jakiś odzew, więc w niedzielę o 13 widzę wszystkich chętnych na torze ( połowa trasy Kraśnik- Janów Lubelski) wszelkie pytania dawajcie na priv. pozdrawiam
Seichan - 23-08-2012, 22:23

Zapraszam na forum regionu lubelskiego, bo chyba do mieszkańców tego regionu adresujesz swoje zaproszenie.
Nadto polecam lekturę w/w forum celem zapoznania się z terminarzem spotów lokalnych - może dzięki temu przestaniesz się denerwować, że nie znasz właścicieli innych miśków ;)
Bo chyba nigdy nie zawitałeś na lokalny spot, prawda?

nezik - 23-08-2012, 23:36

ja bym przyjechał, tylko nie rozumiem, spotykamy sie na torze w lublinie czy w biłgoraju ?
rogal16-91 - 24-08-2012, 08:12

sorki za błąd ale mam przyzwyczajenia z for aut typowo terenowych że jak wchodzę w zloty i spotkania to swoje posty kieruje do posiadaczy 4x4, także w tym przypadku miało tak być, nie brałem udziału w spocie ogłaszanym na tym forum, przepraszam za zamieszanie:)