To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - [3.2 DID] Geometria zawieszenia - gdzie Warszawa i okolice?

emka - 25-08-2012, 21:11
Temat postu: [3.2 DID] Geometria zawieszenia - gdzie Warszawa i okolice?
Witam,
Czy możecie polecić jakiś dobry warsztat w okolicach jak w temacie, który będzie w stanie ustawić geometrie zawieszenia w PIII? Tył zaczyna lekko ciąć opony od środka. Obawiam sie, ze śruby bedą zapieczone i będzie trzeba ciąć więc dobrze byłoby aby mieli dostęp do części. Robił to ktoś z Was gdzieś w tych okolicach? Ile to moze orientacyjnie kosztować? Dzieki z góry za podanie jakiś namiarow. :-)

Pozdrowko.

zbyszekm2 - 26-08-2012, 06:56

Warsztatu koło Warszawy nie znam, ale może ktoś poda. Natomiast części to nie problem bo mamy takie od ręki. I tuleje i śruby.
artmit1 - 26-08-2012, 17:07

Polecam AutoTW przy Pulawskiej ( dokadny adres w necie). Sam serwisuje u nich drugie Pajero i jest OK.
emka - 26-08-2012, 20:18

Dzieki za namiar. Kiedyś u nich byłem na przeglądzie i tez byłem bardzo zadowolony. Nie widzialem jednak sprzętu do ustawiania geom. zawieszenia. To jednak było jakiś czas temu. Czy wiesz, ze sprzęt maja i zajmują sie tym? Robiłeś to u nich? Dzieki.
ITR - 31-08-2012, 18:38

Witam,
po analizie i odwiedzinach warszawskich serwisów pojechałem do Bytowa do Zbyszka i tam robię przeglądy(dodając koszty przejazdów i noclegu i tak lepiej wychodzi a poza tym wszystko pod ręką części nowe i używki na miejscu).Zbyszek zawieszenia nie robił odesłał do umówionego speca ze ścieżką i kompem wymiana trwała ok 4 h ze zbieżnością.

emka - 20-09-2012, 22:06

ITR,
Możesz mi napisać ile kosztowała ta zbieznosc u Zbyszka, a raczej w poleconym przez niego warsztacie? Dzieki z góry. Pozdr,